Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    47
Şu konuda kizaru ve kaidoyu çok ayrı ligin adamları gibi yansıtan üyeler sadece hissiyatlarına göre güç ölçeği sunuyor Zoro ile kıyaslanan yamato tek başına hybrid kaido ile gayet ayakta kalarak eşit savaşabiliyorken g5 e kadar luffyi zorlanmadan yenen g5 ile de kafa kafaya girebilen kizaru neden kaido seviyesinin altında görülüyor hala anlamış değilim.

Aokijinin garpa karşı olan savaşında 2 kral hakili+1 basic Silahlanma hakili saldırı yemesine rağmen geri dönmesi kuzanın dayanıklılığını kanıtlıyorken garp ile yumruk yumruğa girmeside serideki top tier her karakterlerle eşleşebileceğini gösteriyor. (ki bu sayılan featleri savaşın gözüken kısmı sadece)

Akainu yonko diye görülen wb ve kumandanlarına tek başına bela oldu bundan sonrada rütbe atladı ve filo amiralinin hakkettiği ödülü gördük kısaca seride yazar tarafından zirveye konumlandırıldı kendisi zaten düz amiral olduğu zamanlarda bile yonkoulardan aşağı kalır yanı yokken ts sonrası her karakterin daha güçlü dönmesi gibi durumları hesaba katınca akainunun yonko seviyesinin zirvesinde olduğunu düşünüyorum.

Aramaki karakterini nekadar sevmesemde meyvesi onu çok öne çıkarıyor kızıl kınlar ve yaralı King queni zorlanmadan yenebiliyordu Momo kaidonun ateş tekniğini kullanınca bile direk fidandan çıkabiliyor adam beckhman old rayleigh Sabo gibi karakterlerle denk veya daha güçlü görüyorum kendisini.

Fujitora zaten geldiği günden beri kılıçta yetenekli olduğunu kanıtlamış birisiydi üstüne kılıcıyla kullanabildiği kombine saldırı çeşitlerinin yıkıcılığı ve hasar potansiyali ortada fujıtorayı ryokugyunun üstünde Kizaru'nun altında görüyorum yukarıda aramaki ile denk diye saydığım herkesi yener bana göre.

Mesele ödenip ödenmemesi değil başına 5 milyar berry konulmuş teşkilat patronları itiraz etmemiş demek ki ederi oymuş artık bir zahmet kabullenin Akainu 5 milyar berry.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık