Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    47
amiral piece okuyorsun herhalde.kaido'dan iyi performans gösterdi dediğin adam yediği her darbede sarsıldı.kaido ise en az 70-80 tane kral hakili darbe tanklamıştır.önceki içten patlamalıları saymıyorum bile.
Kaido'nun aldığı 70-80 saldırı G3-G4 filan reis. Kizaru o viteslerle uğraşmadı bile. Luffy mecburen G5 açtı. Önemli olan yumruk sayısıysa Don Kreig, Arlong filan Yonko eder. Olay kral haki ise Katakuri Kaido kadar yumruk yemiştir. Sen en güçlü formunu de bana. :D

5 dakika sürmedi Kaido vs Nika dövüşü. Keşke 20 dakika sürseydi de 1 anime bölümü ederdi. :D

Kizaru'nun vegapunk'ı öldürmesinin altında bence daha farklı bir anlam yatıyor olabilir bu arada arkadaşlar.

1- Luffy'i baya baya test ediyor gibi dövüşüyordu. "Kurtarabilecek kadar güçlü mü acaba?" diye. Çünkü marineford'a ace'i serbest bırakacak olan anahtarı fersah öteden ıskalamayan kizaru yaşlı bir adamı sürekli ıskalıyordu.
2-Vegapunk'ı öldürmek istemiyor bu belli. Ama zorunluluktan öldürmeye çalışıyor bu çok daha belli. Vegapunk'ın ölmesi ile birlikte kayıtlarda başladı ve kizaru artık tamamen kendini saldı. Luffy adamı döndürdü yapıştırdı gemiye fırlattı ama adamda hala aynı lakayıklık. Ağrım var diyor ama yarası beresi yok. Adam görevinin vermiş olduğu nerf ile luffy'i çileden çıkardı kimse kusura bakmasın.

Benim için en büyük amiral başarısı Fujitora'nın Savaş lordu sistemini yıkmasıdır.

Kaido'nun aldığı 70-80 saldırı G3-G4 filan reis. Kizaru o viteslerle uğraşmadı bile. Luffy mecburen G5 açtı. Önemli olan yumruk sayısıysa Don Kreig, Arlong filan Yonko eder. Olay kral haki ise Katakuri Kaido kadar yumruk yemiştir. Sen en güçlü formunu de bana. :D

5 dakika sürmedi Kaido vs Nika dövüşü. Keşke 20 dakika sürseydi de 1 anime bölümü ederdi. :D
G4 ile daha önce hasar veremediği Kaido'ya base haliyle kral haki+ryuo vurup hayatı sorgulattı Luffy. Nereye önemli olan G5 :D Kizaru kaç tane kral hakili yumruk yemiş :D Aldığı ilk darbede yere düştü. Kaido'nun yediği darbenin haddi hesabı yok.

G4 ile daha önce hasar veremediği Kaido'ya base haliyle kral haki+ryuo vurup hayatı sorgulattı Luffy. Nereye önemli olan G5 :D Kizaru kaç tane kral hakili yumruk yemiş :D Aldığı ilk darbede yere düştü. Kaido'nun yediği darbenin haddi hesabı yok.
Reis Kaido'yu indiren Luffy mi güçlü Kizaru'yu indiremeyen Luffy mi? :D Zaman olarak Kizaru'ya yenilen Luffy daha güçlü. Kaido'dan sonra Lucci ile de dövüştü bu adam. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık