Amiral deyince arka fondan çalan şarkı
Kaido'nun aldığı 70-80 saldırı G3-G4 filan reis. Kizaru o viteslerle uğraşmadı bile. Luffy mecburen G5 açtı. Önemli olan yumruk sayısıysa Don Kreig, Arlong filan Yonko eder. Olay kral haki ise Katakuri Kaido kadar yumruk yemiştir. Sen en güçlü formunu de bana.amiral piece okuyorsun herhalde.kaido'dan iyi performans gösterdi dediğin adam yediği her darbede sarsıldı.kaido ise en az 70-80 tane kral hakili darbe tanklamıştır.önceki içten patlamalıları saymıyorum bile.
G4 ile daha önce hasar veremediği Kaido'ya base haliyle kral haki+ryuo vurup hayatı sorgulattı Luffy. Nereye önemli olan G5Kaido'nun aldığı 70-80 saldırı G3-G4 filan reis. Kizaru o viteslerle uğraşmadı bile. Luffy mecburen G5 açtı. Önemli olan yumruk sayısıysa Don Kreig, Arlong filan Yonko eder. Olay kral haki ise Katakuri Kaido kadar yumruk yemiştir. Sen en güçlü formunu de bana.
5 dakika sürmedi Kaido vs Nika dövüşü. Keşke 20 dakika sürseydi de 1 anime bölümü ederdi.![]()
Reis Kaido'yu indiren Luffy mi güçlü Kizaru'yu indiremeyen Luffy mi?G4 ile daha önce hasar veremediği Kaido'ya base haliyle kral haki+ryuo vurup hayatı sorgulattı Luffy. Nereye önemli olan G5Kizaru kaç tane kral hakili yumruk yemiş
Aldığı ilk darbede yere düştü. Kaido'nun yediği darbenin haddi hesabı yok.
Kizaru> Kaido mu diyonuz?Kizaru yemek vermiş diyenlerle aklınca alay edip sonra zortlayan tayfanın mizahı hiç çekilmiyor ya.
Kaido'ya vurduğu bir tane kral haki+ryuo yumruk mu daha etkilidir Kizaru'ya vurduğu "White Star Gun" mı?Reis Kaido'yu indiren Luffy mi güçlü Kizaru'yu indiremeyen Luffy mi?Zaman olarak Kizaru'ya yenilen Luffy daha güçlü. Kaido'dan sonra Lucci ile de dövüştü bu adam.
![]()
White Star Gun'a rakip tek saldırı Kaido'nun düştüğü son yumruk.Kaido'ya vurduğu bir tane kral haki+ryuo yumruk mu daha etkilidir Kizaru'ya vurduğu "White Star Gun" mı?