Like kısmına basınca farklı konu kısmına basınca farklı yönlendiriyordu sanki.Senin yazdığın gibi oluyor herkeste. Düzeltilebiliyorsa düzeltirler bu güncellemede.
Like kısmına basınca farklı konu kısmına basınca farklı yönlendiriyordu sanki.Senin yazdığın gibi oluyor herkeste. Düzeltilebiliyorsa düzeltirler bu güncellemede.
Like kısmına basınca farklı konu kısmına basınca farklı yönlendiriyordu sanki.
Öyle yapmak için biraz sunucuya ve foruma parayı basmak lazım ama bu forumun ne gbi geliri var ne sponsoru.bir görseli foruma yüklemek için url bağlantısından değil de direkt cihazdan yüklemek daha iyi olurdu.
Benimki düzelmediğine göre gelmemiştir.Yazım hatası düzenleme mi geldi mesajlara Bilinçli olarak yazdığım bozuk bir kelime düzeldi. Mesajı düzenle diyorum başta benim yazığım gibi gözüküyor ama ön izleme ve kaydet yaptığımda düzeltiyor.
"ejderha" yazdım ejderha diye düzeltti.Benimki düzelmediğine göre gelmemiştir.
o düzeltme ejderhalara özel diye biliyorum. Bence iyi de olmuş sonuçta ejderhalar ile dalga geçmek pek tekin bir davranış değildir."ejderha" yazdım ejderha diye düzeltti.
Gülerken göbeğim oynadı Hayır bir de büyük harfi küçük harfe çeviriyor düzeltme.o düzeltme ejderhalara özel diye biliyorum. Bence iyi de olmuş sonuçta ejderhalar ile dalga geçmek pek tekin bir davranış değildir.
O zaman Ejderhaların gazabı bunu yapanların üzerinde olsunGülerken göbeğim oynadı Hayır bir de büyük harfi küçük harfe çeviriyor düzeltme.