Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sıradaki Haki Kullanıcısı

Sıradaki haki kullanıcısı kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    200
Frankyi bu saatten sonra aptal bir logia kullanıcı karşısında çaresiz görmek istemem kesinlikle mutlak b. haki şart reise.

Sonra Brook reis bu arc zaten koptu gidiyor b. haki yakışır ve son olarak da tabii ki Robinimize hangisi olduğu fark etmez yakışır.

Chopi ve nami şuan arka planda kalsa da olur.
Nami zaten pek savaşmıyor zekası ile iş bitiriyor, Chopide kaba kuvvetle gitsin bir süre daha.

Öncelikle sayborg adam franky beden felan yok gibi haki beklemeyin herşeyi teknolojiyle halledicek bu adam. Logia gelirse ona göre kairoseki vs. Bir şekilde halleder. Bence broka şart bu adam ciddi ciddi şaşırtıyor hep bizi bence sağlam güçlü. Bence tayfanın güçlenmemesinin sebebi 1 vs 1 dövüşleri odanın bırakması. Buda insanlarda acaba zaman atlaması olcak mı düşüncesi oluşturuyor. Eskiden her bir arcta her üye bir güçlü rakiple savaşırdı. Böylece zorlanır zorlandıkça güçlenir yada her vsde yeni bişeylerle gelirdi. Nami bile her arcta biriyle dövüşüyordu ne güzeldi cidden. Şimdi nami hep çürük yumurtalara elektrik veriyor. Gerisi yok. E bu tayfa nasıl gelişsin. Brook çürüklerin yanından geçiyor sonra adamlar kesildiklerini sonradan farkediyor. E tamam güzel bir görsel ama gelişme nerde yok ... Chopper keza öyle. Luffy gelişiyor zoro gelişiyor. Usop gelişiyor. Çünkü her arc adamların güçlü bir rakibi var. Robinde fifty fifty diyelim.

Hakinin iki türü her insanın içinde bulunuyor. Sadece bu gücü uyandırıp öğrenmeye bakıyor. 2 yıllık eğitimde Zoro ve Sanji hiç bir şekilde uyandırmadıkları hakilerin iki tipini öğrenipte çıktılar karşımıza. Zoro ve Sanji'nin seri sonlarına doğru Kral Hakisini uyandırmaları süpriz olmaz. Bu şekilde bir beklentim var. Ussop gözlem hakisi yanına zırh tipi hakide ekleyecektir. Franky muhtemelen deniz madeni ile güçlendirilecektir. Tayfanın geri kalanının da hakiyi öğrenmesi hiç süpriz olmaz. Sonuçta haki kullanımda önemli nokta haki kapasitesi. Tayfanın geri kalanının haki kapasitesinin çok yüksek olmasını da beklemiyorum. Tayfa da en güçsüz olarak gösterilsede sürekli teke tek hep kapıştılar ve kapışmaya da devam edeceklerini düşünürsek. Yeni dünya da hakisiz hayatta zor gibi görünüyor. Kara sakal ile dövüşeceklerini düşünürsek. Tayfanın yarısının haki kullanmayıyor olması büyük sorun teşkil edecektir.

Robin 330 milyonluk adamları tutuyor ayak üstü. Lütfen.
Zaten mangaka işlese/istese Robin çok güçlü bir karakter olabilir o meyveyle ve zekayla. Ama daha önce de dediğim gibi destek pozisyonuna kaydırmayı tercih etti Robin'i. Meyvesi buna da uygun. Ben severim Robin'i. Haki verse iyi olur(du).

Zaten mangaka işlese/istese Robin çok güçlü bir karakter olabilir o meyveyle ve zekayla. Ama daha önce de dediğim gibi destek pozisyonuna kaydırmayı tercih etti Robin'i. Meyvesi buna da uygun. Ben severim Robin'i. Haki verse iyi olur(du).
Eninde sonunda haki alacak; hepsine aynı anda verse; güç farkını gösteremezdi; o yüzden geciktirdi bence..

Eninde sonunda haki alacak; hepsine aynı anda verse; güç farkını gösteremezdi; o yüzden geciktirdi bence..
Bu konuda sıradakini tartıştığımız için böyle yazdım. Ben de arkaya bıraktığını düşünüyorum Robin'i. Üstte sırada Brook var diye yazmıştım.

Fan art resim ararken bu konuyu gördüm :D Hazır denk gelmişken şunu da buraya atayım. Franky olacaktır diye düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık