E Odanın verdiği ödül sırasına göre dizdim hacı,Neden jinbei ve zoro Sanjinin önünde başka mangamı okuyoruz acaba?
E Odanın verdiği ödül sırasına göre dizdim hacı,Neden jinbei ve zoro Sanjinin önünde başka mangamı okuyoruz acaba?
Sabah sabah kahkaha attım, adamın elinde bir Sir kaldı xdŞu adama Sir Mir demeyin artık, Çaycı Crocodile Ne Kadar İlerleyebilir olarak değiştirelim konu başlığını.
Luffy biraz acıksın ortalıkta da yemek olmasın,Jinbe'yi kebap olarak servis eder Sanji.Neden jinbei ve zoro Sanjinin önünde başka mangamı okuyoruz acaba?
Gerçek güç ödül gibi muğlak bir kavramla ölçülemez.E Odanın verdiği ödül sırasına göre dizdim hacı,
Şahsi fikrim Jinbeide sopayı yer oturur ve eğer bir şans esri onu geçerse Zoro kum kesmeyi öğrenerek işini bitirir lakin oda yenilirse Sanji bize kumdan cam yapıp kırmayı öğretir.Suya sabuna dokunmadan Sanji'ye kadar yürür.
Ben Sanji'ye kadar yürür dedim alır demedim ki.Şahsi fikrim Jinbeide sopayı yer oturur ve eğer bir şans esri onu geçerse Zoro kum kesmeyi öğrenerek işini bitirir lakin oda yenilirse Sanji bize kumdan cam yapıp kırmayı öğretir.
Bende diyorum işte ondan önce Jinbeile Zoro var diye, yani sence Croc bu ikisini alırmı?Ben Sanji'ye kadar yürür dedim alır demedim ki.
Basamak basamak gittiğimde Sanji'de takılıyor zaten onları nasıl alsın.Bende diyorum işte ondan önce Jinbeile Zoro var diye, yani sence Croc bu ikisini alırmı?
Doğru senin suçun değil bu.Basamak basamak gittiğimde Sanji'de takılıyor zaten onları nasıl alsın.