Sürekli cevabı verilen şeyleri atıyorsun ama.Altına bırakıyordu Dof Tsuru'yu görünce...
Bak burada bir de tüm tayfasiyla birlikte.
Dof"un Tsuru'yu takmadığını çokta güzel ayar verdiğini shichi toplantısında gördük.
Sürekli cevabı verilen şeyleri atıyorsun ama.Altına bırakıyordu Dof Tsuru'yu görünce...
Bak burada bir de tüm tayfasiyla birlikte.
Yahu neyi gördün? Tsuru ellerini bağlamış ne diyor Dof'a, rahatlığına bak Tsuru'nun en küçük bir çekince var mı bak..Sürekli cevabı verilen şeyleri atıyorsun ama.
Dof"un Tsuru'yu takmadığını çokta güzel ayar verdiğini shichi toplantısında gördük.
Dof'a uslu çocuk ol diyor kendince,al sana uslu cocuk diyip dozajı daha çok arttıyor.Tsuru gördü uslu çocugu xD.Hiç bir şey yapamadı Sengoku geldi.Yahu neyi gördün? Tsuru ellerini bağlamış ne diyor Dof'a, rahatlığına bak Tsuru'nun en küçük bir çekince var mı bak..
Geçmişte ki durum da ortada tüm tayfa ile kaçıyor Dof Tsuru'nun gemiyi görünce. Gören de Tsuru'ya bir şey yapabildi sanır sizin yorumlardan...
Yahu ne yapıyor dozajı arttırıp bana bunu söyle. Tsuru da en küçük bir çekince göster haklısın diyeyim. Fakat yok...Dof'a uslu çocuk ol diyor kendince,al sana uslu cocuk diyip dozajı daha çok arttıyor.Tsuru gördü uslu çocugu xD.Hiç bir şey yapamadı Sengoku geldi.
Öyle lafta der anca Tsuru.
Gençliğinde kaçar,durumlar öyle gerektirmiştir.
Ama eski günlerin mazide kaldığını Tsuruya gösterdi boşuna bana atma bu sayfayı xD
Bilerek yapıyorsun bence.Tsuru uslu çocuk ol diyinceYahu ne yapıyor dozajı arttırıp bana bunu söyle. Tsuru da en küçük bir çekince göster haklısın diyeyim. Fakat yok...
Hani oradan birine zarar verse de Tsuru üstüne bir şey yapamasa neyse o da yok. :S
Yani gösterdiği bir şey yok ama sen gösterdi de...