Tekrar nazi dövmeleri lazım işte. Baş düşmanı oynayacak kişide belliYeni Kaptan Amerika filmini izlemedim hatta uzun süredir marvel filmi izlemiyorum ama ''politik olmuş'' diyip eleştiren var önceki filmlerinde nazi dövüp iç savaşa giriyorlardı onlar daha politik değil miydi ?
Bizim ülkede nazileri seven çok insan var geçen hukuk dersinde hoca israili eleştirmeye başladı önce her zaman konuşulan konulardan eleştirdi savaş suçu işlemeleri ve Batı ülkelerinin iki yüzlülüğü falan böyle normalce devam etti sonradan 2. dünya savaşına geldi en son şakayla karışık hitler kötüydü evet diyip güldü sonra da heil hitler diyip nazi selamı verdi 2-3 kez.Tekrar nazi dövmeleri lazım işte. Baş düşmanı oynayacak kişide belli
![]()
Yurtdışında da çok farklı değil gibi. Hala holokostu reddeden insanlar var.Bizim ülkede nazileri seven çok insan var geçen hukuk dersinde hoca israili eleştirmeye başladı önce her zaman konuşulan konulardan eleştirdi savaş suçu işlemeleri ve Batı ülkelerinin iki yüzlülüğü falan böyle normalce devam etti sonradan 2. dünya savaşına geldi en son şakayla karışık hitler kötüydü evet diyip güldü sonra da heil hitler diyip nazi selamı verdi 2-3 kez.![]()
Bir kaç yıl önce çok karşıma çıkardı bu karakterler. Nasıl ?@Kuroashi no Sanji Meet The Robinsons (2007) filmini izledin mi sen?
F4 heyecanlandırdı.Marvel'dan bir fiyasko daha gelmiş. F4 ve X-Men ekipleri lazım bu evrene acilinden.
Bırak animasyonu gelmiş geçmiş en iyi zamanda yolculuk filmlerinden biri bence. O yüzden şimdi sana ödev veriyorum hemen gidip izliyorsun filmi ve yarın hakkında uzun bir yazı yazıyorsun buraya.Bir kaç yıl önce çok karşıma çıkardı bu karakterler. Nasıl ?
Bırak animasyonu gelmiş geçmiş en iyi zamanda yolculuk filmlerinden biri bence. O yüzden şimdi sana ödev veriyorum hemen gidip izliyorsun filmi ve yarın hakkında uzun bir yazı yazıyorsun buraya.