Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

@Millennium Wizard @William cutting Şu listeyi gördünüz mü?
Sıralama random ise neyse, değil ise Stellan reisi 85e yazanı tikleme, antony starr 71 ? Bana listeyi hazırlayan parmağını koymuş da denk geleni yazmış gibi geldi, Tanınan bilinen ödül almış isimler altlarda, nice efsane dizilerden isimler yok falan. Ciddiye alınacak iş değil.

@Millennium Wizard @William cutting Şu listeyi gördünüz mü?
Baba siz kimsiniz diye bir youtube yorumu vardı. Atamıyorum şimdi. Aynı böyle dedim listedeki isimleri görünce. :D

Liste çok leş geldi banada. Biraz marjinaliz aga biz kafasında yapılmış bir liste gibi.

Millettin hala şu Watchmen dizisinden bahsetmeye çalışması gerçek bir azim örneği.
neeeee .. watchmen 21. yy’ın en iyi mini dizisi bile olabilir. tv’nin gördüğü en iyi şeylerden. özellikle bu alana ilgili biri olarak senin bunu yazmana ekstra üzüldüm .

listeye gelince sydney sweeney’in michael emerson’a 30 kişi fark atması facia . ilk 10’a girmiş bryan cranston ve carrie coon dışında kimseye sevinmedim zaten çoğu diziyi izlemedim listedeki.

Listeyi çok beğenmedim, çok iyi oyunculuklar hep geriye atılmış maalesef. Ayrıca komedi türü dizilerin böyle listelerde olmamaları lazım, asıl oyunculuk dram dizilerinde kendini gösterir.
Bence senaryosuna göre değişir abi. Hatta bir komedi filmin oyuncusunun başka türlerde oynaması oyunculuğunun kalitesini gösterirken, dram oyuncusu diğer türlerde gösterdiği performansı kendi oyunculuğunun kalitesini gösterir. Örnek, Bryan Craston, Jim Carrey bu dediklerime güzel bir örnek. Türk oyunculardan da Şener Şen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık