Senin geçen bana önerdiğin filmin ismi neydi reis ?
Cool Hand Luke (1967) filmi.Senin geçen bana önerdiğin filmin ismi neydi reis ?
Paul Newman bazı unutulmaz filmleri vardır onların en ünlü olanlarından.İlgini çekerse sağlam western filmleri de var.Senin geçen bana önerdiğin filmin ismi neydi reis ?
Yeni gördüm.Omar hakettiğini almış The Wire ve Mad Men öneririm.@Millennium Wizard @William cutting Şu listeyi gördünüz mü?
![]()
The 100 Greatest TV Performances of the 21st Century
Variety breaks down the best TV performances of the 21st century, from Jeremy Allen White to Emma Stone and Sydney Sweeney.variety.com
Yok, yine kimi üzdü bu liste?@Millennium Wizard @William cutting Şu listeyi gördünüz mü?
![]()
Variety breaks down the best TV performances of the 21st century, from Jeremy Allen White to Emma Stone and Sydney Sweeney.variety.com
Omar'ı top 5'e alırdım.Yeni gördüm.Omar hakettiğini almış The Wire ve Mad Men öneririm.
Sıkı bir dizi izleyicisi değilim ama çok fazla tanımadığım isim var. İlk dört mehh.. Succession nedense sarmadı.. 3 bölümden sonra devam etmedim..Yok, yine kimi üzdü bu liste?
Succession büyük dizi yaratıcı vizyonu var.Tabii anlatımı ve kamera kullanımı biraz farklı kameranın açıları biraz Lars von Trier filmlerini andırıyor.Buna rağmen baya takipçisi vardı altyazı indirmelerden belli oluyordu.Omar'ı top 5'e alırdım.
Sıkı bir dizi izleyicisi değilim ama çok fazla tanımadığım isim var. İlk dört mehh.. Succession nedense sarmadı.. 3 bölümden sonra devam etmedim..
Liste leş geldi nedense![]()
Millettin hala şu Watchmen dizisinden bahsetmeye çalışması gerçek bir azim örneği.@Millennium Wizard @William cutting Şu listeyi gördünüz mü?
![]()