Var da, onların mücadelesine dünya dayanmaz.Gunn sadece kriptonite abanmazsa karşısına koyabileceği epey düşman var Superman'in. Ben öyle bir senaryo bekliyorum.
Zod gibi birisine kabulüm de fragmanda kozmik cenevarlar da var gibi. Şehir yıkılmaları falan beni açmıyor artık yav, bilemedim.Karakter aşırı güçlü olunca sonucu böyle oluyor. Mesela Batman falan daha geniş senaryo imkanı sunuyor, ama Superman için aynısı geçerli değil. Ana kahraman aşırı güçlü olunca, karşısına da mecburen ona yakın güçte birini koymak zorunda kalıyorsun.
Ben saf güçten ziyade parazit gibi biraz daha değişik tipleri eklerler diye umuyorum. Onlar bence daha ilgi çekici durur.Zod gibi birisine kabulüm de fragmanda kozmik cenevarlar da var gibi. Şehir yıkılmaları falan beni açmıyor artık yav, bilemedim.
Şu an Max Fleischer Süperman'ini izliyorum. Aslında karakter zamanın azizliğine uğramış. Eskiden Süperman'in engelleri ve başa çıkma durumları daha dokunurdu. Ancak ne zaman karakterler arası iş sidik yarışına döndü -Süperman'in Süper adam anlayışı aynı şekilde değişti.Karakter aşırı güçlü olunca sonucu böyle oluyor. Mesela Batman falan daha geniş senaryo imkanı sunuyor, ama Superman için aynısı geçerli değil. Ana kahraman aşırı güçlü olunca, karşısına da mecburen ona yakın güçte birini koymak zorunda kalıyorsun.
Golden Age Superman karakterin ilk haliydi ve hiçbir zayıflığı yoktu. O kadar güçlüydü ki, karşısında kimse duramıyordu. Kriptonit olayını sonradan bir zayıflığı olsun diye eklediler. Fakat o bile yetersiz. Superman dediğimiz adam, kriptonitten oluşan bir gezegende gücünü emen kızıl güneşin altında bile yenilmemiş biri.Şu an Max Fleischer Süperman'ini izliyorum. Aslında karakter zamanın azizliğine uğramış. Eskiden Süperman'in engelleri ve başa çıkma durumları daha dokunurdu. Ancak ne zaman karakterler arası iş sidik yarışına döndü -Süperman'in Süper adam anlayışı aynı şekilde değişti.