Sanat düşmanı mısın :S Ne güzel kültürleneceksin :SYa yemin ediyorum şu eski sanat filmlerini tekrardan vizyona sokmayı kim getirdiyse bulduğum yerde tekme tokat dövecem. Ulan yeni çıkan hiç bir filmi izleyemez olduk. Her gün bilmem kaç sene önce çıkmış Fransız filmi gösteriyorlar sinemalarda.
Nerede ? .Gladiator sinemada izlenir diye bakayım dedim eve yakın avmde dublajlı var :S Onu tvde de verirler niye izlemeye gideyim.Ya yemin ediyorum şu eski sanat filmlerini tekrardan vizyona sokmayı kim getirdiyse bulduğum yerde tekme tokat dövecem. Ulan yeni çıkan hiç bir filmi izleyemez olduk. Her gün bilmem kaç sene önce çıkmış Fransız filmi gösteriyorlar sinemalarda.
Bizim burada ckm sürekli eski filmleri getirip duruyor. Şu DreamWorks'ün yeni filmine gitmek istiyorum ama adamlar getirmemişler bile.Nerede ? .Gladiator sinemada izlenir diye bakayım dedim eve yakın avmde dublajlı var :S Onu tvde de verirler niye izlemeye gideyim.
The Rock gibi birkaç filminin hatrına verilen bir kredi olabilir. Aksiyon işini iyi kotarıyor ama bu uzun zamandır iyi film yapmadığı gerçeğini değiştirmiyor tabii gişeye oynayan bir yönetmen paraya bakar.Ama The Rock (96) izle güzel filmdir.Ben bu millette Michael Bay Transformers takıntısını çözemedim. Adamın son üç filmi koca fiyasko lan !?
Önümdeki günlerde izzleyeyimThe Rock gibi birkaç filminin hatrına verilen bir kredi olabilir. Aksiyon işini iyi kotarıyor ama bu uzun zamandır iyi film yapmadığı gerçeğini değiştirmiyor tabii gişeye oynayan bir yönetmen paraya bakar.Ama The Rock (96) izle güzel filmdir.
Genevieve (1953)Bu arada çok niş film önerilerinizi alırım