Sesshomaru Bugün 00:39 #7,801 Kenshiro dedi ki: 2025'de Fantastik Dörtlü ve Superman aynı ayda çıkacakmış sanırım. Cüzdanımız epey yanacak gibi. Genişletmek için tıkla ... Superman için meraklıyım sadece. Henry reis sonrası nasıl olacak bakalım. F4 de hdfilmcehennemi yeter.
Kenshiro dedi ki: 2025'de Fantastik Dörtlü ve Superman aynı ayda çıkacakmış sanırım. Cüzdanımız epey yanacak gibi. Genişletmek için tıkla ... Superman için meraklıyım sadece. Henry reis sonrası nasıl olacak bakalım. F4 de hdfilmcehennemi yeter.
Kenshiro Bugün 00:44 #7,802 Sesshomaru dedi ki: Superman için meraklıyım sadece. Henry reis sonrası nasıl olacak bakalım. F4 de hdfilmcehennemi yeter. Genişletmek için tıkla ... Fox'dan harici bir F4 filmi izlemek istiyorum ben.
Sesshomaru dedi ki: Superman için meraklıyım sadece. Henry reis sonrası nasıl olacak bakalım. F4 de hdfilmcehennemi yeter. Genişletmek için tıkla ... Fox'dan harici bir F4 filmi izlemek istiyorum ben.
Kuroashi no Sanji Bugün 00:47 #7,803 Kenshiro dedi ki: Birisi yazmıştı Arnold Vosloo'dan iyi Black Adam olur diye. Bence de iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Kara Adem'e yakışır. İşin ilginç yanı Kara Adem'e yakışacak oyuncu çok az.
Kenshiro dedi ki: Birisi yazmıştı Arnold Vosloo'dan iyi Black Adam olur diye. Bence de iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Kara Adem'e yakışır. İşin ilginç yanı Kara Adem'e yakışacak oyuncu çok az.