Unknown
Edward Norton'un Hulk filmini bir ben mi sevdim yahu? İnternette hep kötü diye geçiyor. :/Hulk gibi karaktere film yapmayı beceremedi herifler.
Edward Norton'un Hulk filmini bir ben mi sevdim yahu? İnternette hep kötü diye geçiyor. :/Hulk gibi karaktere film yapmayı beceremedi herifler.
Karşısına güzel bir rakip koysalardı çok eğlenceli olurdu. Ama nedense Marvel karşıya kendisiyle benzer rakipler koymayı seviyor. İron Man 1-2 de kendisiyle benzerlikler taşıyan tiplerle savaştı. Hulkta öyle, Spider Man, Symbiot ta aynı şekilde.Edward Norton'un Hulk filmini bir ben mi sevdim yahu? İnternette hep kötü diye geçiyor. :/
Beyinsiz Hulk? Sen farklı bir şeyden bahsediyorsun bence.Beyinsiz karakterler pek zevkli olmuyor bence :/
Zeki mi ? :/Beyinsiz Hulk? Sen farklı bir şeyden bahsediyorsun bence.
Zeka seviyesi 7 üzerinden 6 olan bir karakter için beyinsiz demek.Zeki mi ? :/
Hulk? Zeki? :/Zeka seviyesi 7 üzerinden 6 olan bir karakter için beyinsiz demek.
Sen Marvel hakkında konuşmayacaktın ne oldu? Git DC konuş :/Edward Nortonun oynadığı Hulk şuana kadar en iyisi :/
Her bakımdan .
Kim beğenmiyormuş ?
Eğer devam etseydi. Daha sağlam olurdu ki Norton Hulk daha ilk filmden kontrolü ele almıştı. İleride ki filmleri daha efsanevi olabilirdi.Karşısına güzel bir rakip koysalardı çok eğlenceli olurdu. Ama nedense Marvel karşıya kendisiyle benzer rakipler koymayı seviyor. İron Man 1-2 de kendisiyle benzerlikler taşıyan tiplerle savaştı. Hulkta öyle, Spider Man, Symbiot ta aynı şekilde.
Evet o açıdan güzeldi. Tutmadı ama demek ki :/Eğer devam etseydi. Daha sağlam olurdu ki Norton Hulk daha ilk filmden kontrolü ele almıştı. İleride ki filmleri daha efsanevi olabilirdi.