Eğer Kaldırmaya Değer biri ise Kaldırabilir ama ben Kaptan amerikadan bekliyordum vision kaldırmış
Cap çok hafif, milimetrik oynatıyo gibi oluyor. 

Eğer Kaldırmaya Değer biri ise Kaldırabilir ama ben Kaptan amerikadan bekliyordum vision kaldırmış

parmaklarım kırılsaydı da tıklamasaydım o butonaAge of Ultron ile ilgili Bombastrik spoiler, isteyen baksın.
Quicksilver ölüyor.

+1 iki spoilerda hoşuma gitmediparmaklarım kırılsaydı da tıklamasaydım o butona![]()
+1 iki spoilerda hoşuma gitmedi
QuickSilver gibi birinin ölecek olması hiç hoş olmadı halbuki yeteneği çok işlevseldi. Ayrıca Kaptan Amerika varken Visionun böyle birşey yapabiliyor olması da hiç hoşuma gitmed:
aynen öle düşünüyorum güzelim karakteri harcadılar kesin ultrona karşı cıkacak ultron da öldürcek bunu bide vision kaldırmasını saflığına veriyorum makine olduğu için içinde gram kötülük yok ve hatta bir yerde göz yaşı da dökmüştü belki o yüzden kaldırmıştır iyiliğinden

O değilde ölmez belki eldeki tek kanıt bir fotoğrafsa kesin bir şey söyleyemeyiz:/ belki ağır yaralanır ama ölmez:/.
Ya ama Thor hakkında da tamamen iyi bir karekter diyemeyiz, o çekicin çok ayrı bir olayı vardı ve kaldıran kişi bir robot hiç hoş değil
Adam android. Duyguları var gayet pozitif biri genel olarak . Öfkeli anlarıda oldu . Karısı ve çocukları var ayıptır.
O çocuk muhabbeti baya karışık ama var sonuçta .
Onu geçtim artık muhabbet o kadar inada bindi ki Fantastic Four iptal edildi. Yeni düzende Human Torch İnhumanslara katılıcak. Richard , Sue ve çocuklara ne olur bilememde büyük ihtimalle emekli kıvaminda geri plana atılabilir. Thing zaten nereye konsa yakışan bir karakter onda sorun yok. En fazla öldürürler.
Olan FF ve X-Men e oluyor

Ya Inhumans çıkarlar yada Hydra deneyi. Dr. Strange filminde belki çırak olarak vesaire cameo yapar Scarlett yada büyü muhabbetlerine hiç sokulmaz.Sence MCU Wanda ve Pietro'yu Inhumans'lara mı bağlar? Mutant olamazlar, başka bir şekilde güç elde etmiş olma ihtimalleri az geliyor. Pietro neysede Wanda'nın büyücülük kazanması zor. Ulan aslında Dr Strange filmi çıkacakken, Wanda'nında o şekil bir güç kazanması saçma olmaz.![]()
Bilemedim.![]()