Yazının Star Wars ile alakalı olan kısmı tam komedi olmuş. Frank Herbert o dönem her halde diğer fantezi yapıtlarından bir habermiş.Harika bir yazı olmuş
Dune’un Sinema Yolculuğu: Frank Herbert’ten Denis Villeneuve’e - Altyazı Sinema Dergisi
Bugünlerde sonunda hak ettiği sinemasal karşılığa kavuştuğu düşünülen ‘Dune’un sinemayla ilişkisine uzanıyoruz.altyazi.net
Yarın izlemeye gidiyorum.Harika bir yazı olmuş
Dune’un Sinema Yolculuğu: Frank Herbert’ten Denis Villeneuve’e - Altyazı Sinema Dergisi
Bugünlerde sonunda hak ettiği sinemasal karşılığa kavuştuğu düşünülen ‘Dune’un sinemayla ilişkisine uzanıyoruz.altyazi.net
Lucas'ın nasıl bir hırsız olduğundan habersiz mi söylüyorsun bunuYazının Star Wars ile alakalı olan kısmı tam komedi olmuş. Frank Herbert o dönem her halde diğer fantezi yapıtlarından bir habermiş.
Kesin git, sever misin emin değilim ama.Yarın izlemeye gidiyorum.
Lucas, Herbert'ın aksine nelerden esinlendiğini açık açık söyleyen bir adam.Lucas'ın nasıl bir hırsız olduğundan habersiz mi söylüyorsun bunu
Ne demek istediğini anlıyorum, hak veriyorum da fakat Lucas da ak kaşık değil.@kekomancer benim olayım Star Wars değil. Ben sadece Dune'ın sanki bilim kurguların çıkış noktasıymış gibi bahsedilmesinden rahatsız oluyorum. Kendisinden önce çıkan eserlere ve yazarlara ayıp ediliyor bence.