Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Fena değildi. 10 üzerinden 7 eder.

Sadece dalgaların sesini duymak için dolaşıyorum, her adımda kaybolan bir şeyleri hatırlıyorum.

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin fragmanı yayınlanmış. Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırırken filmde Fikret Kuşkan ve Yasemin Yalçın de yer almaktadır.

Biyografi filmi furyası geçmemiş miydi ya? Bir anda hem Murat Göğebakan hem de Cem Karaca geldi. Neyse en azından ben İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu beğeniyorum. Belki giderim sinemada izlemeye. Fragman çıksın da bakalım.

Biyografi filmi furyası geçmemiş miydi ya? Bir anda hem Murat Göğebakan hem de Cem Karaca geldi. Neyse en azından ben İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu beğeniyorum. Belki giderim sinemada izlemeye. Fragman çıksın da bakalım.
Tam aksine son zamanlarda artmadı mı?Hatta Oppenheimer ve Napolyon gibileri de sayarsak global çapta bile artış oldu.

Tam aksine son zamanlarda artmadı mı?Hatta Oppenheimer ve Napolyon gibileri de sayarsak global çapta bile artış oldu.
Yerel anlamda söylemiştim ben. Ayla, Müslüm, Naim, Çiçero vs. 2-3 sene önce bitmişti bunlar diye hatırlıyorum. Bu aradan sonra Bergen ve iki film geldi sanırım. Ama arada belki başka filmler gelmiştir de ben bilmiyorumdur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık