Ne oldu ki?İşin sonunun böyle olacağı belliydi. Neyse artık Dr. Doom'u görelim biz.
Ne oldu ki?İşin sonunun böyle olacağı belliydi. Neyse artık Dr. Doom'u görelim biz.
Şiddet ve tacizden suçlu bulunmuş.Ne oldu ki?
Filmde oynayan Mustafa Dinç'te Sürekli Dizi'de Pops'ı seslendiriyordu.Fena değildi. 10 üzerinden 7 eder.
Sadece dalgaların sesini duymak için dolaşıyorum, her adımda kaybolan bir şeyleri hatırlıyorum.
Biyografi filmi furyası geçmemiş miydi ya? Bir anda hem Murat Göğebakan hem de Cem Karaca geldi. Neyse en azından ben İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu beğeniyorum. Belki giderim sinemada izlemeye. Fragman çıksın da bakalım.Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin fragmanı yayınlanmış. Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırırken filmde Fikret Kuşkan ve Yasemin Yalçın de yer almaktadır.
Abartılı oyunculuklar ve her sahne sonuna koyulacak gereksiz şarkılar bizi bekliyor sıktı artık bu biyografi filmleri.Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin fragmanı yayınlanmış. Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırırken filmde Fikret Kuşkan ve Yasemin Yalçın de yer almaktadır.
Tam aksine son zamanlarda artmadı mı?Hatta Oppenheimer ve Napolyon gibileri de sayarsak global çapta bile artış oldu.Biyografi filmi furyası geçmemiş miydi ya? Bir anda hem Murat Göğebakan hem de Cem Karaca geldi. Neyse en azından ben İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu beğeniyorum. Belki giderim sinemada izlemeye. Fragman çıksın da bakalım.
Yerel anlamda söylemiştim ben. Ayla, Müslüm, Naim, Çiçero vs. 2-3 sene önce bitmişti bunlar diye hatırlıyorum. Bu aradan sonra Bergen ve iki film geldi sanırım. Ama arada belki başka filmler gelmiştir de ben bilmiyorumdur.Tam aksine son zamanlarda artmadı mı?Hatta Oppenheimer ve Napolyon gibileri de sayarsak global çapta bile artış oldu.