Baltanın trip attığı filmden ne beklersin zatenBen şu sahnede kapattım. Çok kötü bir Bollywood parodisi gibiydi.
Eğer çocuk kategorisi adı altında servis edilse beğenilirdi. 6 yaşında çocuklar uzaylı kafası falan kesiyordu ve bayağı çocuklar bundan haz alıyorduLgbt göndermesi ve siyahilerin gönlünü almak için yapmacık sahneler olmasa izlenebilir film aslında. Keçilere bayılmıştım, Mijolnir ve Stormbreaker sahnelerine de.
Odin Force ne zulüm gördü ya orada. Oyuncak ayıdan Mijolnir performansı izledim.Baltanın trip attığı filmden ne beklersin zaten
Eğer çocuk kategorisi adı altında servis edilse beğenilirdi. 6 yaşında çocuklar uzaylı kafası falan kesiyordu ve bayağı çocuklar bundan haz alıyordu
Ben Hugh Jackman'ın olacağına inanamıyorum. Oynarsa da sarıları bu filmde giyer gibi ama beklemiyorum. Deadpool'un vücuda adamantium koyarlarsa şaşırmam.Klasik sarı kostümü giyecek mi acaba reis. Son kez rol alacaksa görmek isterim şu Japonya'da geçen filmde ucundan gösterdiler kostümü ama hiç giymedi.
Kurtlar vadisi editleri izlemekten içiniz çürümüş ama ihaleyi bana kaktırıyorsunuzaynen babayiğit@kekomancer da överse ve filme gidicem derse izlemeyeceğimiz bir film daha olacak demektir
Kurtlar vadisi editleri izlemekten içiniz çürümüş ama ihaleyi bana kaktırıyorsunuzaynen babayiğit
Yav sen ne anlarsın diziden zaten.Hele senin izlediğin o lotr dizisini versinler Osman Sınav öyle bi çeker ki o yabancı kekoların ağzının suyu akar bu adam bunu nasıl çekti diyeKurtlar vadisi editleri izlemekten içiniz çürümüş ama ihaleyi bana kaktırıyorsunuzaynen babayiğit
İmdattt ya Osman Sınav kartı da geldi imdattttYav sen ne anlarsın diziden zaten.Hele senin izlediğin o lotr dizisini versinler Osman Sınav öyle bi çeker ki o yabancı kekoların ağzının suyu akar bu adam bunu nasıl çekti diye
İmdattt ya Osman Sınav kartı da geldi imdatttt