Lgbt göndermesi ve siyahilerin gönlünü almak için yapmacık sahneler olmasa izlenebilir film aslında. Keçilere bayılmıştım, Mijolnir ve Stormbreaker sahnelerine de.Ben şu sahnede kapattım. Çok kötü bir Bollywood parodisi gibiydi.
Lgbt göndermesi ve siyahilerin gönlünü almak için yapmacık sahneler olmasa izlenebilir film aslında. Keçilere bayılmıştım, Mijolnir ve Stormbreaker sahnelerine de.Ben şu sahnede kapattım. Çok kötü bir Bollywood parodisi gibiydi.
Ben oralara gelemedim.Lgbt göndermesi ve siyahilerin gönlünü almak için yapmacık sahneler olmasa izlenebilir film aslında. Keçilere bayılmıştım, Mijolnir ve Stormbreaker sahnelerine de.
Van Damme göndermesi iyiydi aslında ama araya sıkıştırdıkları şeyler saçmaydı.Ben oralara gelemedim.
Filmi izlemedim ama Tata'nın ona buna gönderme yapayım ve kimseyi kırmadan mavi boncuk dağıtayım tarzının filmin her yerinde olduğuna eminim.Van Damme göndermesi iyiydi aslında ama araya sıkıştırdıkları şeyler saçmaydı.
Sinemada para verip izlenecek film değildi, izledim finali çok saçmaydı. Gereksiz yaranma faaliyetleri dışında izlenebilir bir film.Filmi izlemedim ama Tata'nın ona buna gönderme yapayım ve kimseyi kırmadan mavi boncuk dağıtayım tarzının filmin her yerinde olduğuna eminim.
Ya ben bunları da belki yerdim amaan der geçerdim ama cgi inanılmaz kötüydü. Herşey yapay görünüyordu. Zaten ilk o en baştaki tanrıyı gördüm bu ne böyle dedim. Sonra thor sahneleri geldi hiçbir şekilde inandırıcılığı yok. Mesela Ragnarok'da eğlenmiştim çünkü görüntüler ve müzik gaza getirip eğlendiriyordu, burada çok çiğ duruyorlardı.Van Damme göndermesi iyiydi aslında ama araya sıkıştırdıkları şeyler saçmaydı.
Konu güzel olsaydı CGI kötü olsun önemli değildi benim için. Sanki Thor filmi değil de öylesine bir komedi aksiyon filmine gitmiş gibi oldum. İnsan bir "Rune King Thor" olmasa bile oraya evrilen bir Thor bekliyor. Thor hikayesi adına aklımda yer eden en önemli şey son kısımda Thor'un (Odin'in Mijolnir'e yaptığı gibi) büyü yapmayı öğrenmiş olmasıydı ama o kadar saçma bir şekilde oldu ki. Filmin ismiyle finali o kadar uyumsuz geldi ki anlatamam. Dediğim gibi Thor filmi yerine aksiyon komedi filmi çekmişler. 5. film için sinemaya para vermem.Ya ben bunları da belki yerdim amaan der geçerdim ama cgi inanılmaz kötüydü. Herşey yapay görünüyordu. Zaten ilk o en baştaki tanrıyı gördüm bu ne böyle dedim. Sonra thor sahneleri geldi hiçbir şekilde inandırıcılığı yok. Mesela Ragnarok'da eğlenmiştim çünkü görüntüler ve müzik gaza getirip eğlendiriyordu, burada çok çiğ duruyorlardı.
Thor için senaryo falan bunu boşverdikleri belli zaten. İpin ucunu çoktan kaçırdıkları için hiç toplamaya falan çalışmıyorlar ve uğraşmayacaklar da. 5. film de mi varmışKonu güzel olsaydı CGI kötü olsun önemli değildi benim için. Sanki Thor filmi değil de öylesine bir komedi aksiyon filmine gitmiş gibi oldum. İnsan bir "Rune King Thor" olmasa bile oraya evrilen bir Thor bekliyor. Thor hikayesi adına aklımda yer eden en önemli şey son kısımda Thor'un (Odin'in Mijolnir'e yaptığı gibi) büyü yapmayı öğrenmiş olmasıydı ama o kadar saçma bir şekilde oldu ki. Filmin ismiyle finali o kadar uyumsuz geldi ki anlatamam. Dediğim gibi Thor filmi yerine aksiyon komedi filmi çekmişler. 5. film için sinemaya para vermem.
Herkül Vs. Thor olacak muhtemelen. Dur ismi bulayımThor için senaryo falan bunu boşverdikleri belli zaten. İpin ucunu çoktan kaçırdıkları için hiç toplamaya falan çalışmıyorlar ve uğraşmayacaklar da.
Klasik sarı kostümü giyecek mi acaba reis. Son kez rol alacaksa görmek isterim şu Japonya'da geçen filmde ucundan gösterdiler kostümü ama hiç giymedi.Ama ciddi ama gırgırına... Şu sahneyi bekliyorum !