Bunu izle gel hocam. Bağımsız filmlere yönel. Başka ülkelerin sinemalari da olur.Yıllarca sineme filmi izledikten sonra artık tahammül edemiyorum tiksiniyorum ve izleyemiyorum film, sizce bu normalmi sizede oldumu?
Bunu izle gel hocam. Bağımsız filmlere yönel. Başka ülkelerin sinemalari da olur.Yıllarca sineme filmi izledikten sonra artık tahammül edemiyorum tiksiniyorum ve izleyemiyorum film, sizce bu normalmi sizede oldumu?
Ben kötü çıkar diye hiçbir şeyi şu zamanda bile izleyemiyorum. Bu yüzden hep aynı dizileri filmleri animeleri tekrar tekrar dönüyorum. Bu kitaplarda bile böyle. Çocukken de böyleydi bende. Bir kitabı okurdum o kitabı 3 tur dönerdimYıllarca sineme filmi izledikten sonra artık tahammül edemiyorum tiksiniyorum ve izleyemiyorum film, sizce bu normalmi sizede oldumu?
İnsan tabiki sevdiği şeyler hiç bitmesin istiyor lakin sevdiğin herşey zamanla yok olup gidiyor, bazen sokaktaki insanlara bakıyorumda zamanda yolculuk yapmışta bilmediğim biryere gelmişim gibi hissediyorum.Ben kötü çıkar diye hiçbir şeyi şu zamanda bile izleyemiyorum. Bu yüzden hep aynı dizileri filmleri animeleri tekrar tekrar dönüyorum. Bu kitaplarda bile böyle. Çocukken de böyleydi bende. Bir kitabı okurdum o kitabı 3 tur dönerdim
Yeni Wolverine adayı.
‘Rocketman’ Star Taron Egerton Reveals Talks With Marvel Execs About Taking On Wolverine Role
Egerton has previously co-starred with Hugh Jackman in Eddie the Eagle and as a member of the X-Men in Logan.deadline.com
Ekşiciliğe bi adım atmış.Stephen King, Bugüne Dek 'Yarısında Çıkıp Gittiği Tek Sinema Filmini' Açıkladı – Kayıp Rıhtım
Stephen King, bir yetişkin olarak yarısında çıkıp gittiği tek filmi açıkladı. Ünlü yazar, 2007 tarihli Transformers'ı tamamlayamamış.kayiprihtim.com
Stephen King, Bugüne Dek 'Yarısında Çıkıp Gittiği Tek Sinema Filmini' Açıkladı – Kayıp Rıhtım
Stephen King, bir yetişkin olarak yarısında çıkıp gittiği tek filmi açıkladı. Ünlü yazar, 2007 tarihli Transformers'ı tamamlayamamış.kayiprihtim.com
Boş adam gene boşunu yapmış, helal.