Ben daha Müslüm ve aylanın yapımcılarından konseptinden bir şey izlemedimBunu izlemeyin. Rahmetli vasiyet etmiş çekilmesin diye. Saygı duymaları gerekirdi.
Ben daha Müslüm ve aylanın yapımcılarından konseptinden bir şey izlemedimBunu izlemeyin. Rahmetli vasiyet etmiş çekilmesin diye. Saygı duymaları gerekirdi.
Özetini geçeyim.Doctor Strange: Multiverse of Madness’den çıktım şimdi,
Filme gitmeyi düşünenlere önemli bir uyarım var.
WandaVision dizisini mutlaka izlemiş olmanız gerekiyor çünkü dizi nerde bittiyse film oradan devam ediyor ve dizide geçen konuyu baz alıyor.
Yani diziyi izlememiş olan filmi anlamakta veya filmin akışına kapılmakta zorluklar çekebilir.
Bu filmde biraz farklı şeyler denemişler. Normal bir Marvel filminden daha çok korku-gerilim arası bir şey yapmaya çalışmışlar.
Gerilimi severim ama korkuyu sevmem. Korkunç bulduğum bir şey yoktu sadece çok fazla Jump Scare vardı filmde ve bu pek hoşuma gitmedi açıkçası.
Alışık olmadık kadar bolca kan vardı ve bu iyi bulduğum şeyler arasındaydı.
Elisabeth Olsen'in Wanda performansı çok iyiydi kendini iyice aşmış.
Ortalama bir filmdi bana göre yani Dr. Strange karakterini çok seviyorsanız hele Wanda'yı seviyorsanız izlemye değer bir film. Bir iki güzel sürpriz de var filmde.
Şaka yaparken bile nasıl yanılabiliyorsun cidden hayret ediciÖzetini geçeyim.
Multi'den çıktım grafikler şahane çok süper film cıks cıks
Gidip izlemem filmi de, izleyecek olanlara bir tavsiye vereyim.Şaka yaparken bile nasıl yanılabiliyorsun cidden hayret edici
Filmde güzel şeyler vardı ama bunlardan biri kesinlikle grafikler değildi.
Filmin genel CGI kalitesi kötüydü
Bence en büyük sorun filmin isminde yatıyor.Dr Strange beni üzdü, yani multiverse of madness koyuysanız filmin adını hakkını verin. Doğru dürüst 1 evren bile görmedik geciştirmişler beklediğmi bulamadım.
Illimünati olayı zaten ayrı fiyasko.
Filmin adı Dr.Strange vs Scarlet Witch olsaymış en azından o yönde bi beklentim olurdu
Doctor Strange: Multiverse of Madness’den çıktım şimdi,
Filme gitmeyi düşünenlere önemli bir uyarım var.
WandaVision dizisini mutlaka izlemiş olmanız gerekiyor çünkü dizi nerde bittiyse film oradan devam ediyor ve dizide geçen konuyu baz alıyor.
Yani diziyi izlememiş olan filmi anlamakta veya filmin akışına kapılmakta zorluklar çekebilir.
Bu filmde biraz farklı şeyler denemişler. Normal bir Marvel filminden daha çok korku-gerilim arası bir şey yapmaya çalışmışlar.
Gerilimi severim ama korkuyu sevmem. Korkunç bulduğum bir şey yoktu sadece çok fazla Jump Scare vardı filmde ve bu pek hoşuma gitmedi açıkçası.
Alışık olmadık kadar bolca kan vardı ve bu iyi bulduğum şeyler arasındaydı.
Elisabeth Olsen'in Wanda performansı çok iyiydi kendini iyice aşmış.
Ortalama bir filmdi bana göre yani Dr. Strange karakterini çok seviyorsanız hele Wanda'yı seviyorsanız izlemeye değer bir film. Bir iki güzel sürpriz de var filmde.
Reyiz zorla götürüldüm filme özetliyorum, One piece 1044 bölüm tam bu filmin özeti.Özetini geçeyim.
Multi'den çıktım grafikler şahane çok süper film cıks cıks
Saat gibi asla şaşmaz.Reyiz zorla götürüldüm filme özetliyorum, One piece 1044 bölüm tam bu filmin özeti.
Ben Örümcek Adamdan sonra marvel filmlerine gitmemeyi düşünüyorum çok bağlantılı yapıyorlar dizi gibi uğraşılmaz.Gidip izlemem filmi de, izleyecek olanlara bir tavsiye vereyim.
@Historia vasat diyorsa o film leştir leş