Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Onagh

@Onagh İngiltere'de açılan davayı Johny Depp gazeteye karşı açmıştı, Amber taraf değildi sadece gazete tarafında tanıklık yaptı. Davayı gazete kazandı James Franco beyanat vermedi, bahsedilen darp olayının ertesi günü Amber ile olan görüntülerinden bahsedildi. Amber'ın ağzından James Franco'nun neler söylediği var haberlerde sadece. Bu bahsedilen davada yine Johny Depp'in açtığı 50 milyonluk tazminat davası. Açılalı oldu baya duruşması oldu mu bilmiyorum. Ses kaydının sahte olduğuyla ilgili de ne bir haber gördüm ne bir dava açıldığını ne de başka bir şey. Ama bahsedilen darp olayının hemen ertesi günü bu kadının James Franco ile sarmaş dolaş görüntüleri var. Olaydan önce Johny Depp Avustralya'da film çekerken Elon Musk ile Cara Delevigne''nin paso eve girip çıktıkları görüntüler, oturdukları yerde kapıcının Johnny evde yokken Elon Musk'ın sürekli gelip gittiğine dair ifadesi ve Elon Musk'ın attığı mesajlar var ortada. Senin bahsettiğin şeylere ise biraz bakındım hiçbir kaynak bulamadım. Varsa kaynak gösterebilirsen sevinirim.
Bahsettiğin haber bu olmalı.

Bu daha sonraki haber. Franco'nun avukatı The Sun'a Franco'nun şiddete daha önce şahit olduğunu söylüyor zaten. Bu haberlerde ise sonrasında görüşmeleri. Henüz bakmaya fırsatım olmadı bulabilirsem bilgi için atarım. The Sun tüm ayrıntıları ilgili kaynakları ile birlikte yayınlıyor. Şiddet varsa gerisi hikaye oluyor zaten.

Bunlar doğruysa Musk avcunun içine almış Depp'i gibi birşey var herhalde.Bundan iyi film senaryosu çıkar aslında.
Elon Musk, James Franco, Cara Delevigne görüntüleri var zaten ortalarda gezinen, Musk'ın mesajlarıda aynı şekilde. Zaten bu olaylardan sonra Elon Musk ile sevgili oldular ardından ayrıldılar. Kapıcının verdiği ifade içinde Amber yalanlamamış, sadece yılı yanlış hatırlıyor ertesi yıldı olaylardan sonraydı falan demiş galiba.

Neyi tartışıyoruz anlamadım. Konu şiddet. İki Karayip Korsanları filmi daha izleyeceğim diye adam suçluysa affedilsin mi? Derdim hemcinsimi haklı görmek değil, şiddeti ne olursa olsun hiçbir canlı haketmez.
Şiddet meselesi şuan bir iddia. İddia olan bir şeyi varmış gibi konuşmanın şuan anlamı yok. Tam tersi iddialar da var ama tarafsız bakmıyorsun.

Bahsettiğin haber bu olmalı.

Bu daha sonraki haber. Franco'nun avukatı The Sun'a Franco'nun şiddete daha önce şahit olduğunu söylüyor zaten. Bu haberlerde ise sonrasında görüşmeleri. Henüz bakmaya fırsatım olmadı bulabilirsem bilgi için atarım. The Sun tüm ayrıntıları ilgili kaynakları ile birlikte yayınlıyor. Şiddet varsa gerisi hikaye oluyor zaten.
Fransızca olmasa iyiydi de, google translateden anladığım kadarıyla benim dediğimi diyor. Franco'nun ifadesi yok, Amber'ın ağzından Franco'nun söylediği sözde sözler var ve Amber ilişkileri olduğunu yalanlamış, yani aynı şeyler. Asıl şu ses kaydı mevzusunu merak ettim sahte olduğuna dair bir şey varsa atabilirsen güzel olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık