Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Onagh

Dava İngiltere'de açıldı. Amber kazandı. Şiddetin şahitlerinden biri de James Franco'ydu ve gerekli beyanatı da verdi. Şu an bahsi geçen dava Amerika'da henüz açılmayan karşı dava. Johnny Depp tarafı bu haberleri ön yoklama olarak çıkarıyor. Ortaya sundukları bir şey yok, basına parayla haber yaptırdıkları iddiaları almış başını gidiyor. Konu Johnny Depp olunca haklı olunmuyor.

Bu manipülatör ruh hastasının ses kaydı çıkmamış mıydı ortaya? Sen erkek olduğun için kimse sana inanmaz gibi haysiyetsiz ve alçakça bir şey söylememiş miydi bu insan artığı kadın? Bütün net alemi bunlarla yıkılmadı mı anasını satayım hala daha bu mesele uzuyor.

Bu manipülatör ruh hastasının ses kaydı çıkmamış mıydı ortaya? Sen erkek olduğun için kimse sana inanmaz gibi haysiyetsiz ve alçakça bir şey söylememiş miydi bu insan artığı kadın? Bütün net alemi bunlarla yıkılmadı mı anasını satayım hala daha bu mesele uzuyor.
Aynen kanıtlamışlardı diye hatırlıyorum.Amber Heard tamam çok güzel de gülümsemesi ve bakışları bile çok sahte geliyor bana.Çok bayıldığından yanında duran bir kadına benzemiyor yani.

Onagh

Aynen kanıtlamışlardı diye hatırlıyorum.Amber Heard tamam çok güzel de gülümsemesi ve bakışları bile çok sahte geliyor bana.Çok bayıldığından yanında duran bir kadına benzemiyor yani.
Ses kaydının Amber değil Johnny Depp'in evinde çalışan kadın olduğu iddiasıyla ilk dava kazanıldı zaten. Sen 14 yıl boyunca sana hayat arkadaşlığı yapıp, iki de çocuk vermiş kadını bir çırpıda yerle bir edersen kendini böyle cümle aleme madara edersin işte.

Ses kaydının Amber değil Johnny Depp'in evinde çalışan kadın olduğu iddiasıyla ilk dava kazanıldı zaten. Sen 14 yıl boyunca sana hayat arkadaşlığı yapıp, iki de çocuk vermiş kadını bir çırpıda yerle bir edersen kendini böyle cümle aleme madara edersin işte.
Ses kaydı kanıt teşkil etmiyor olabilir ondandır belki evdeki temizlikçi de diyebilirsin yani.Hukukçu değilim davaya yorum yapamam ama aktörün kariyerine darbe amaçlı medyada öne çıkarıldığını az çok görebiliyorum.Hollywood takımıyla bozuşmasa gerçek olsa dahi üstü örtülmesi zor değil.Belki şu Sjw muhabbetleriyle de alakalı olabilir.

Onagh

Ses kaydı kanıt teşkil etmiyor olabilir ondandır belki evdeki temizlikçi de diyebilirsin yani.Hukukçu değilim davaya yorum yapamam ama aktörün kariyerine darbe amaçlı medyada öne çıkarıldığını az çok görebiliyorum.Hollywood takımıyla bozuşmasa gerçek olsa dahi üstü örtülmesi zor değil.Belki şu Sjw muhabbetleriyle de alakalı olabilir.
Olayın kamuya yansımasının sebeplerinden biri şiddet sonrası kadının kaçarak yan komşusu olan James Franco'nun evine sığınması ve Johnny Depp'in oraya kadar onu kovalaması olunca kapanması kolay olmuyor tabi. Bu Brad Pitt-Angelina Jolie davası gibi daha çok uzar.

@Onagh İngiltere'de açılan davayı Johny Depp gazeteye karşı açmıştı, Amber taraf değildi sadece gazete tarafında tanıklık yaptı. Davayı gazete kazandı James Franco beyanat vermedi, bahsedilen darp olayının ertesi günü Amber ile olan görüntülerinden bahsedildi. Amber'ın ağzından James Franco'nun neler söylediği var haberlerde sadece. Bu bahsedilen davada yine Johny Depp'in açtığı 50 milyonluk tazminat davası. Açılalı oldu baya duruşması oldu mu bilmiyorum. Ses kaydının sahte olduğuyla ilgili de ne bir haber gördüm ne bir dava açıldığını ne de başka bir şey. Ama bahsedilen darp olayının hemen ertesi günü bu kadının James Franco ile sarmaş dolaş görüntüleri var. Olaydan önce Johny Depp Avustralya'da film çekerken Elon Musk ile Cara Delevigne''nin paso eve girip çıktıkları görüntüler, oturdukları yerde kapıcının Johnny evde yokken Elon Musk'ın sürekli gelip gittiğine dair ifadesi ve Elon Musk'ın attığı mesajlar var ortada. Senin bahsettiğin şeylere ise biraz bakındım hiçbir kaynak bulamadım. Varsa kaynak gösterebilirsen sevinirim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık