Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Godzilla vs Kong'taki insan sahneleri çok kötü. Klişe ve inanılmaz mantık hataları da içeriyor. Sanırım son zamanlarda bu kadar kötü bir şey izlememiştim. Nasıl bu kadar kötü yapmayı becermişler inanamıyorum.

Yönetmene ve senaristlere bakıyorum yeni yetme tipler de değiller.

Herhalde ikisini dövüştürelim gerisini çok karıştırmayalım düşüncesiyle böyle bir iş çıkardılar.
Bu filmden ne bekliyorsun mdl kardeş izlemedim ama buram buram klişe ve leş senaryo kokuyor :/

Godzilla vs Kong'a "Godzilla vs Kong Without Human, Definitely Without Millie Cut" falan lazım. O kadar rezil, o kadar boş, önceki filmlerdeki boşlukla kıyaslanamaz bir boşluk. ;S

Godzilla vs Kong filmini izledim.
Film herşeyiyle yarım kalmış.Hani Avengers gibi finalin 2 filmi olur ya işte bu Godzilla vs Kong 2. film gibi duruyor .Kendi başına bir film olamamış 45 dkda bitirdim .

Kong filme konuk oyuncu olarak katılmış ben sevmedim ilk Kong filmindeki karakterini yok saymışlar.

Cool Godzilla vs Ezik Kong

Filmin bazı noktaları Transformes Kayıp Çağ ve Pasifik savaşı filmlerine benziyor.Bi araklama varmı bilmem ama Galvatron'un yeni insan yapımı bedenle dirilmesi , Pasifik savaşındaki boyutlar ve zihin bitlestirmesi benziyor.

Kötü değil bence, çok iyi film, çok iyi süperman.
Man of Steel on numara film.
Kusursuz değil ama çok iyi.
Bu filmin değerini millet justice League izledikçe anlıyor.
Somurtgan mıymıy Süperman ve filmdeki karanlık hava, Justice League’in kasıntı ve komik olmayan espirili ortamına 100 basar.
Birde Superman Zod’un kafasından tutup lafı uzatmadan boynunu kırdı ya çok hoşuma gitti. Diğer kahraman filmlerinde hep insanlara örnek olma çabası var baydı artık. Thor bile insanlığın yarısı yok olduktan sonra gitti Thanos’un kafasını kesti

King Kong vs Godzilla’ya gelirsek
Godzilla Kong’dan bildiğin Nagazaki ve Hiroshima’nın intikamını aldı ya la kslslmskskskskejjekdldjsn

Bana göre filmdeki favori sahne uçak gemisinin üzerinde Kong yumruk attıktan sonra Godzilla dönüp osmanlı tokadını yapıştırdıktan sonra Kong’un 1.80 yere uzanmasıydı nelskskskssj
King Kong’u çok severim ama karşındaki titanların kralı yapacak bir şey yok.

Siyahi adamın oyunculuğu iyiydi ama insan sahneleri çok klişe ve basit yazıldığı için kurtarmadı. Dövüşler güzeldi.

King Kong vs Godzilla’ya gelirsek
Godzilla Kong’dan bildiğin Nagazaki ve Hiroshima’nın intikamını aldı ya la kslslmskskskskejjekdldjsn

Bana göre filmdeki favori sahne uçak gemisinin üzerinde Kong yumruk attıktan sonra Godzilla dönüp osmanlı tokadını yapıştırdıktan sonra Kong’un 1.80 yere uzanmasıydı nelskskskssj
King Kong’u çok severim ama karşındaki titanların kralı yapacak bir şey yok.

Siyahi adamın oyunculuğu iyiydi ama insan sahneleri çok klişe ve basit yazıldığı için kurtarmadı. Dövüşler güzeldi.
Genel olarak filmi beğendim.
Küçük kızın tarafı irrite etmedi beni ama diğer taraf filmi baltalıyordu aşırı saçma gereksiz, hiç bir nedeni sonucu olmayan saçma sapan bir taraftı

Man of Steel on numara film.
Kusursuz değil ama çok iyi.
Bu filmin değerini millet justice League izledikçe anlıyor.
Somurtgan mıymıy Süperman ve filmdeki karanlık hava, Justice League’in kasıntı ve komik olmayan espirili ortamına 100 basar.
Birde Superman Zod’un kafasından tutup lafı uzatmadan boynunu kırdı ya çok hoşuma gitti. Diğer kahraman filmlerinde hep insanlara örnek olma çabası var baydı artık. Thor bile insanlığın yarısı yok olduktan sonra gitti Thanos’un kafasını kesti
Spoiler bölümünde belirttiğim kısım Superman'in varoluşuna tamamen ters bir durum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık