Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Godzilla vs Kong 10/10
Godzilla sen ne menem şeymişsin. Kongu resmen tokat manyağı ederken içim cız etti.

Godzilla vs Kong 10/10
Godzilla sen ne menem şeymişsin. Kongu resmen tokat manyağı ederken içim cız etti.
Kong mazlumuna acısam da reislerin reisi canavarların şahı Godzilla'nın hakkını köküne kadar vermelerinden ötürü zevkten dört köşe oldum o sahnede. Amele sümüğü gibi yapıştı yere aciz kaldı az kaldı geberip gidiyordu Kong. Olması gereken de buydu zaten

Kong mazlumuna acısam da reislerin reisi canavarların şahı Godzilla'nın hakkını köküne kadar vermelerinden ötürü zevkten dört köşe oldum o sahnede. Amele sümüğü gibi yapıştı yere aciz kaldı az kaldı geberip gidiyordu Kong. Olması gereken de buydu zaten
Kuyruk+ateş saçan ağız+sağlam bir vücut ile kongdan dayağı yeseydi "hadi lan oradan" derdim. En sonda dostça ayrılmaları güzeldi. :respect:Bir de şu stranger thingsteki kız ve tayfası filmde olmasa seyir zevki daha yüksek olurdu.

Ben maymunu tutuyordum dayak yedirdiler Allah'ın kertenkelesine yazık. Birde haksız rekabet var ağzından ışın atıyor, kabul edilemez.

.
Filmi izlemeye gerek var mı yoksa sadece dövüş sahnelerini youtbedan izlesem yeter mi? Hiç boktan senaryo izleyesim yok ama 2 dev yaratığın dövüşü güzel olabilir.

Godzilla vs Kong'taki insan sahneleri çok kötü. Klişe ve inanılmaz mantık hataları da içeriyor. Sanırım son zamanlarda bu kadar kötü bir şey izlememiştim. Nasıl bu kadar kötü yapmayı becermişler inanamıyorum.

Yönetmene ve senaristlere bakıyorum yeni yetme tipler de değiller.

Herhalde ikisini dövüştürelim gerisini çok karıştırmayalım düşüncesiyle böyle bir iş çıkardılar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık