O fan kitlesine(öyykkkk) sahip Nolan gibi birinin 2 katından çok daha fazla gişe yapması gerekiyordu.2 katını falan kazanmıyorsan en az gişenin çok anlamı yok bana göre.
O fan kitlesine(öyykkkk) sahip Nolan gibi birinin 2 katından çok daha fazla gişe yapması gerekiyordu.2 katını falan kazanmıyorsan en az gişenin çok anlamı yok bana göre.
Virüs bayağı etkili olmuş demek ki. Yoksa beklenen 500 falanmış en az.O fan kitlesine(öyykkkk) sahip Nolan gibi birinin 2 katından çok daha fazla gişe yapması gerekiyordu.
Sakarya gibi bir şehirde filmde 3 kişiydik.Virüs bayağı etkili olmuş demek ki. Yoksa beklenen 500 falanmış en az.
Çok azmış.Sakarya gibi bir şehirde filmde 3 kişiydik.
Direkt kazanç odaklı gideceksek işin ucu çok texlikeli şeylere çıkıyorasdkjfaslidfjÇok azmış.
Zaten ben yapımcı falan olsam paso animasyon filmi çekerdim. En az 4-5 kat kazanç garanti
Direkt kazanç odaklı gideceksek işin ucu çok texlikeli şeylere çıkıyorasdkjfaslidfj
Allah evlerine ateşler salsın ulan adamı korona ettiniz o kadar ahlaksızlar djdjdjdYok harbiden ertelenmiş 4mart 22de çıkçak
Olan bize oluyo da ben yine bu dönemde sinemaya gitmezdim çok sorun yok benim içinAllah evlerine ateşler salsın ulan adamı korona ettiniz o kadar ahlaksızlar djdjdjd