Ne yok yok yalandır oBatman'i de 2022'ye ertelemişler. Ne oluyor lan?
Ne yok yok yalandır oBatman'i de 2022'ye ertelemişler. Ne oluyor lan?
Tenet gişede çakılınca normal yhawBatman'i de 2022'ye ertelemişler. Ne oluyor lan?
Pandemiye rağmen iyi gişesi vardı sankiTenet gişede çakılınca normal yhaw
İlk haftalar leşti sanki. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bakam.Pandemiye rağmen iyi gişesi vardı sanki
Haklısın ama bunlar beklenen filmler olduğu için bi tık üzmedi değil. Özellikle Dune.Tenet gişede çakılınca normal yhaw
Yok harbiden ertelenmiş 4mart 22de çıkçakNe yok yok yalandır o
Yüksek gişe beklenen filmler texlikeye girmek istemeyecektir haliyle. Şimdi baktım. 200m yapılmış tenet. 300 kaldırmış. İyi para ama beklenenin çok altında sanırım.Haklısın ama bunlar beklenen filmler olduğu için bi tık üzmedi değil. Özellikle Dune.
225 diyor bazı kaynaklarda. Berbat bir gişe bence.Yüksek gişe beklenen filmler texlikeye girmek istemeyecektir haliyle. Şimdi baktım. 200m yapılmış tenet. 300 kaldırmış. İyi para ama beklenenin çok altında sanırım.
Gişe kötü zaten. O yüzden filmler erteleniyor. Daha da erteleniyor.225 diyor bazı kaynaklarda. Berbat bir gişe bence.
2 katını falan kazanmıyorsan en az gişenin çok anlamı yok bana göre.Gişe kötü zaten. O yüzden filmler erteleniyor. Daha da erteleniyor.