Film hem siyah beyaz hem de hiç çekici değil ben ne yapam. Sorsan foruma %90 sevmez öyle bir filmiBurayı terket
Film hem siyah beyaz hem de hiç çekici değil ben ne yapam. Sorsan foruma %90 sevmez öyle bir filmiBurayı terket
Bence sorsak %90 sever bu filmi hatta bu filmi beğenmeyen ilk seni gördüm.Film hem siyah beyaz hem de hiç çekici değil ben ne yapam. Sorsan foruma %90 sevmez öyle bir filmi
Siyah beyaz film mi sevmiyorsun, konusu mu seni içine çekmedi?Film hem siyah beyaz hem de hiç çekici değil ben ne yapam. Sorsan foruma %90 sevmez öyle bir filmi
Siyah beyaz filmi pek sevdiğimi söyleyemem. 12 kızgın adamları da tam izlediğim söylenemez, ilk 15 dakikasını mı ne izledim ve filmin böyle gideceğini düşünerek yarıda kestim. Evet biraz belki ön yargılı yaklaştım filme ama gerçekten bazen olur ya izlerken bayar o 15 dakika bile çok geldi. En eski guguk kuşunu izlemişimdir. Guguk kuşu da fena film değildi ama çok uzun olması biraz sıktı ve psikolojik, drama filmleri beni pek sarmıyor.Siyah beyaz film mi sevmiyorsun, konusu mu seni içine çekmedi?
Tutmayın beniŞu tek odada geçen film değil mi 12 kızgın adamlar. Çok leş bir film değil mi neyini beğendin ?
Oda iyi ama Michael Keaton daha karanlık bir ses tonuyla söylüyor bence.Elbette Kevin Conroy
İzleseydin keşke. Konuşmalar ilerledikçe konuya ve muhabbete kaptırıyorsun kendini. Kendine çıkarttığın pay da cabası.Siyah beyaz filmi pek sevdiğimi söyleyemem. 12 kızgın adamları da tam izlediğim söylenemez, ilk 15 dakikasını mı ne izledim ve filmin böyle gideceğini düşünerek yarıda kestim. Evet biraz belki ön yargılı yaklaştım filme ama gerçekten bazen olur ya izlerken bayar o 15 dakika bile çok geldi. En eski guguk kuşunu izlemişimdir. Guguk kuşu da fena film değildi ama çok uzun olması biraz sıktı ve psikolojik, drama filmleri beni pek sarmıyor.
Biraz belki değil sen ön yargılarını oturtup izletmeye çalışmışsın kendini değil.Siyah beyaz filmi pek sevdiğimi söyleyemem. 12 kızgın adamları da tam izlediğim söylenemez, ilk 15 dakikasını mı ne izledim ve filmin böyle gideceğini düşünerek yarıda kestim. Evet biraz belki ön yargılı yaklaştım filme ama gerçekten bazen olur ya izlerken bayar o 15 dakika bile çok geldi. En eski guguk kuşunu izlemişimdir. Guguk kuşu da fena film değildi ama çok uzun olması biraz sıktı ve psikolojik, drama filmleri beni pek sarmıyor.
Önce 12 kızgın adam sonra guguk kuşu sırada ne var esaretin bedeli falan mı?Siyah beyaz filmi pek sevdiğimi söyleyemem. 12 kızgın adamları da tam izlediğim söylenemez, ilk 15 dakikasını mı ne izledim ve filmin böyle gideceğini düşünerek yarıda kestim. Evet biraz belki ön yargılı yaklaştım filme ama gerçekten bazen olur ya izlerken bayar o 15 dakika bile çok geldi. En eski guguk kuşunu izlemişimdir. Guguk kuşu da fena film değildi ama çok uzun olması biraz sıktı ve psikolojik, drama filmleri beni pek sarmıyor.
Bir ara boş bir zamanımda izleyeceğim, gerçekten söylenildiği kadar değerli bir yapıt mı değerlendirip yazmaya çalışacağım buraya.İzleseydin keşke. Konuşmalar ilerledikçe konuya ve muhabbete kaptırıyorsun kendini. Kendine çıkarttığın pay da cabası.
Guguk Kuşu’nu sevenler varsa forumda ufak bir linç yiyebilirsin dikkat et.