@Millennium Wizard Adamın Rear Window filmini yıllar önce arkadaşlarla izlemiştik yarım kalmıştı.
Yarıda bıraktınız ?@Millennium Wizard Adamın Rear Window filmini yıllar önce arkadaşlarla izlemiştik yarım kalmıştı.
Biraz izledik sonra devam ederiz deyip bıraktık işte.Yarıda bıraktınız ?
Yani çok ünlü filmdir sana göre olmasa bile gör derim.En azından referansları anlarsın.Biraz izledik sonra devam ederiz deyip bıraktık işte.
Ben aksiyon adamıyım ya hareketsiz filmleri sevmiyorum genelde. 12 Kızgın Adam gibi birkaç film hariç.Yani çok ünlü filmdir sana göre olmasa bile gör derim.En azından referansları anlarsın.
Elbette Kevin ConroyEn uygun Batman kim bilmem. Ama en iyi ''I am Batman.'' diyen Micheal babamızdır.
Şu tek odada geçen film değil mi 12 kızgın adamlar. Çok leş bir film değil mi neyini beğendin ?Ben aksiyon adamıyım ya hareketsiz filmleri sevmiyorum genelde. 12 Kızgın Adam gibi birkaç film hariç.
Konusu hoşuma gitti.Şu tek odada geçen film değil mi 12 kızgın adamlar. Çok leş bir film değil mi neyini beğendin ?
Burayı terketŞu tek odada geçen film değil mi 12 kızgın adamlar. Çok leş bir film değil mi neyini beğendin ?