İşin o tarafını tutacaklar bu sefer genelde dedektif yönüne pek girmiyorlardı. Traileri beğendim yalnız onu belirteyim.DC tarafı fazlasıyla boştu son dönem ve benim bu film konusunda umutlarım vardı inceden. Dedektiflik kasan bir Batman.
İşin o tarafını tutacaklar bu sefer genelde dedektif yönüne pek girmiyorlardı. Traileri beğendim yalnız onu belirteyim.DC tarafı fazlasıyla boştu son dönem ve benim bu film konusunda umutlarım vardı inceden. Dedektiflik kasan bir Batman.
Ben de gördüklerimden yola çıkıyorum şuana kadar. Kötü film olamaz mı WB bol bol karışırsa kesin gibi bir şey bu. :/ Umarım karışmaz.İşin o tarafını tutacaklar bu sefer genelde dedektif yönüne pek girmiyorlardı. Traileri beğendim yalnız onu belirteyim.
Sen nasıl bir yaratık çıktın yaAlacakaranlık,Alien ve predatör ,prometheus falan iyidir ,underworld,ölümcül deneyde iyidir.Yüzüklerin efendisi tam çöpmüş yeni anladım.
Buralar karışır, vaziyet alınAlacakaranlık,Alien ve predatör ,prometheus falan iyidir ,underworld,ölümcül deneyde iyidir.Yüzüklerin efendisi tam çöpmüş yeni anladım.
Adam Alacakaranlık'ta oynadığı unutulsun diye yıllarca ses getirme ihtimali olan filmlerden uzaklaşsın sen kalk adamı sevene Alacakaranlıkçı de.Alacakaranlıkçılar basmış siteyi
Bunu gerçekten yaptısan elemana saygım artarAdam Alacakaranlık'ta oynadığı unutulsun diye yıllarca ses getirme ihtimali olan filmlerden uzaklaşsın sen kalk adamı sevene Alacakaranlıkçı de.
dinlerden çalıp dinlere saldıran bir seri iyi falan olamaz.Sen nasıl bir yaratık çıktın ya
Sağlam bi oyuncu oldu. Kendini çok geliştirdi.Bunu gerçekten yaptısan elemana saygım artar
O balayı sahneleri neydi öyle ya hayatımda bir bu filmde bir de recepte çıkmıştım sinemadan. Recep2