O rol için uygun olmadığını düşündüğümden gereksiz olarak görüyorum.Bir az ağır olmadı mı?
O rol için uygun olmadığını düşündüğümden gereksiz olarak görüyorum.Bir az ağır olmadı mı?
Red çok ağır konuştun ..O rol için uygun olmadığını düşündüğümden gereksiz olarak görüyorum.
Bunu söylemek için çok erken bence önce filmi izlemek gerek.O rol için uygun olmadığını düşündüğümden gereksiz olarak görüyorum.
Ben Batman'ciyim reyis. Güzel görünüyor mu? Evet o zaman HYPE!Alacakaranlıkçılar basmış siteyi
Kırıldım, üstüme alındım direk aösdnjajhsdakAlacakaranlıkçılar basmış siteyi
Alacakaranlık hiç izlemedim ama Robert'ın oyunculuğunu seviyorum.Alacakaranlıkçılar basmış siteyi
Leto da böyleydi o zaman hemen konuşmamıştım şimdi konuşabilirim gibi geliyor bilemiyorum inşallah yanılırım.Bunu söylemek için çok erken bence önce filmi izlemek gerek.
Ben Leto'nun jokerine de okeydim açıkçası güzel işlenebilseydi eğer. WB'nin işi bu. :/Leto da böyleydi o zaman hemen konuşmamıştım şimdi konuşabilirim gibi geliyor bilemiyorum inşallah yanılırım.
Kaliteli bir senaryo olmayınca haliyle öyle oluyor zor ya, son dönem doğru düzgün yazılan bir şey izleyemedik.Ben Leto'nun jokerine de okeydim açıkçası güzel işlenebilseydi eğer. WB'nin işi bu. :/
İdeal joker değildi ama izlenebilir bir jokerdi.
DC tarafı fazlasıyla boştu son dönem ve benim bu film konusunda umutlarım vardı inceden. Dedektiflik kasan bir Batman.Kaliteli bir senaryo olmayınca haliyle öyle oluyor zor ya, son dönem doğru düzgün yazılan bir şey izleyemedik.