Fragmanda bize zaten karakter değişimini biraz gösteriyor. Bunu görmene rağmen sevgi pıtırcığı diyebilir misin?Joker filmini nedense çizgi roman okuyucuları sevmez gibi geliyor. Umarım sevgi pıtırcığı bir Joker olmaz.
Fragmanda bize zaten karakter değişimini biraz gösteriyor. Bunu görmene rağmen sevgi pıtırcığı diyebilir misin?Joker filmini nedense çizgi roman okuyucuları sevmez gibi geliyor. Umarım sevgi pıtırcığı bir Joker olmaz.
Film çıksın hele. Zaten çizgi roman konusunda DC ile haşır neşir birisi değilim. Bakın bana toplum kötü davrandı bu da benim intikamım tarzı olmasın yeterli. Deliliğinin sınırlarını zorlamalılar Joker karakterinde.Fragmanda bize zaten karakter değişimini biraz gösteriyor. Bunu görmene rağmen sevgi pıtırcığı diyebilir misin?
evet ekimde:/ ama festival var şu an italya'da.Haftaya evde olurum herhalde. En geç 2 hafta diye düşünüyorum.
Bu arada Joker ekimde çıkmıyor mu ya?
Ben bu filmi efsane bir şey bekliyorum ya. Fakat film çok iyi falan diyenlere de güvenilmiyor. Çünkü bu adamlar BvS'ye de aynı şeyi söylemişlerdi. Sonuç ise hüsran.Film çıksın hele. Zaten çizgi roman konusunda DC ile haşır neşir birisi değilim. Bakın bana toplum kötü davrandı bu da benim intikamım tarzı olmasın yeterli. Deliliğinin sınırlarını zorlamalılar Joker karakterinde.
Reyiz sen İtalya'da mısın ya? Kıskanmadım değil. Filmi izledikten sonra filmi öven yorumlarını bekleyeceğim.evet ekimde:/ ama festival var şu an italya'da.
Film çıksın hele. Zaten çizgi roman konusunda DC ile haşır neşir birisi değilim. Bakın bana toplum kötü davrandı bu da benim intikamım tarzı olmasın yeterli. Deliliğinin sınırlarını zorlamalılar Joker karakterinde.
Festivalden gelen yorumlar şimdilik bunlar.Joker için ilk yorumlar:
- Şaheser
- Trajik
- Heyecan verici
- Karanlık
- Joaquin Phoenix’den Oscar’lık performans
Spiderman far from home’un ön gösterimine katılmıştım ama Joker bundan 1-2 ay önce çıksaydı katılabilirdim festival’e çünkü ailem italya’daydı ama şimdi Türkiye’deyim maalesef bende ekim’i bekleyeceğim:/Reyiz sen İtalya'da mısın ya? Kıskanmadım değil. Filmi izledikten sonra filmi öven yorumlarını bekleyeceğim.
İtalya'da kalıp şehirde köy yazması da iyiymiş :dSpiderman far from home’un ön gösterimine katılmıştım ama Joker bundan 1-2 ay önce çıksaydı katılabilirdim festival’e çünkü ailem italya’daydı ama şimdi Türkiye’deyim maalesef bende ekim’i bekleyeceğim:/