Umarım işin içine romantizm, aşk falan koymazlar yoksa yüzyılın sövmesini yaparım sinemada, fragman beni çok irite etti sadece tek sahnesiyle.Ulan çıktığı ilk gün gidemeyeceğim muhtemelen. Geliyor gönlümün efendisi
Umarım işin içine romantizm, aşk falan koymazlar yoksa yüzyılın sövmesini yaparım sinemada, fragman beni çok irite etti sadece tek sahnesiyle.Ulan çıktığı ilk gün gidemeyeceğim muhtemelen. Geliyor gönlümün efendisi
Olm sen raad ol. Bu film bence çok sağlam olacak.Umarım işin içine romantizm, aşk falan koymazlar yoksa yüzyılın sövmesini yaparım sinemada, fragman beni çok irite etti sadece tek sahnesiyle.
Çok güzel film olacak emme şimdiden başlandı bir önce ki joker ile karşılaştırmalar.Gereksiz alakasız sidik yarıştırma ama işte insanoğlu...Ulan çıktığı ilk gün gidemeyeceğim muhtemelen. Geliyor gönlümün efendisi
Bir şey kalmadı geliyor gelmekte olanJoker için ilk yorumlar:
- Şaheser
- Trajik
- Heyecan verici
- Karanlık
- Joaquin Phoenix’den Oscar’lık performans
Türkiye’de çıksa da izlesek kim 5 gün bekleyecek
İzlemeyin izlemeyin. Ben memlekette dağın tepesindeyim. Sinemaya gidemiyorum sjdjskskJoker için ilk yorumlar:
- Şaheser
- Trajik
- Heyecan verici
- Karanlık
- Joaquin Phoenix’den Oscar’lık performans
Türkiye’de çıksa da izlesek kim 5 gün bekleyecek
in lan aşağı jdıaklad ne zaman dönüyorsun?İzlemeyin izlemeyin. Ben memlekette dağın tepesindeyim. Sinemaya gidemiyorum sjdjsksk
Haftaya evde olurum herhalde. En geç 2 hafta diye düşünüyorum.in lan aşağı jdıaklad ne zaman dönüyorsun?