kimin alacağı tartışılır da hak etmedi demekBen Matt Damon un almasını istiyordum Revenant tan Dicaprio yu çıkar başka birini oynat gene Oscar a oynardı bence yılların geyiği bitti adam Oscar ı alınca biraz da onun kuyruk acısı var![]()
![Şapkali :sapkali: :sapkali:](/styles/smile/smile_sapkali.gif)
![Big Grin :D :D](/styles/smile/biggrin.png)
kimin alacağı tartışılır da hak etmedi demekBen Matt Damon un almasını istiyordum Revenant tan Dicaprio yu çıkar başka birini oynat gene Oscar a oynardı bence yılların geyiği bitti adam Oscar ı alınca biraz da onun kuyruk acısı var![]()
Hak etmedi demekten daha ziyade bundan çok daha iyi performans göstermesine rağmen alamadığı filmleri vardı. Yani bu durum hakemin hatalı kararını telafi etmek için yalandan penaltı vs vermesi gibi oldu.leo hak etmedi? pehh, peehhh pehhhhh
hak eden baskalarida var, onu kastetmiyorum ama leo'nun hak etmedigini dusunmek... inadina boyle dusuncelere kapiliyorsaniz yazik,
Oscar zaten pek sallanmaması gereken bir ödül.O açıdan kime verildiğinin önemi yok.Çünkü tarih boyunca hakedenlerin çoğuna verilmemiş.O sebeple güvenilirliği yok.Sinema tarihine damga vurup hiç Oscar alamamış sinemacılar var.Bir yönetmenin çok cesurca bir söylemi var onu yazayım okuyunca baya gülmüştüm.haketti etmedi olayı değil oscar dediğin ödül böyle ısmarlama olmamalıydı
Senaryosundan tutunda gösterim tarihi bile ısmarla ve bu filmde yapılan oyunculuğa oscar veriliyorsa Legends Of The Fall ile Brad pitt'in iki tane oscar alması gerekirdi![]()
Bilmiyorum daha önce çok daha prestijli bi ödül gibi geliyordu bana ama son dönemlerde piyasa yapma aracına döndü...Oscar zaten pek sallanmaması gereken bir ödül.O açıdan kime verildiğinin önemi yok.Çünkü tarih boyunca hakedenlerin çoğuna verilmemiş.O sebeple güvenilirliği yok.Sinema tarihine damga vurup hiç Oscar alamamış sinemacılar var.Bir yönetmenin çok cesurca bir söylemi var onu yazayım okuyunca baya gülmüştüm.
“Ben ödüller kazanmanın peşinde değilim, o iş köpekler ve atlar içindir.”![]()
Prestiji yine var da ölçüt değil işte.Siyasi nedenlerle dağıtıyorlar ödülleri son zamanlarda filmlere.Kalite ortada bile olsa kendi çerçevelerine Amerikan halkına uymayanları kabul etmiyorlar.Kolay kolay bağımsız sinema ödül alamaz mesela.Bilmiyorum daha önce çok daha prestijli bi ödül gibi geliyordu bana ama son dönemlerde piyasa yapma aracına döndü...
Yüzde yüz katılıyorum sana![]()