Yine vermezler.En iyi erkek oyuncu için adaylar
Bryan Cranston
Matt Damon
Leonardo DiCaprio
Michael Fassbender
Eddie Redmayne
Leo bu sefer alır herhalde.
Tom Hardy nin de alması lazım bence .Yine vermezler.
Filmini izlemedim ama Fassbender'a verirler herhalde. :/
Leo döktürmüş yine Revenant'ta, muhteşem oyunculuk var. Çıtayı sürekli yükseltiyor adam. O dandik Oscar az gelir ona.
Tüm listeler burada. The Revenant fırtına gibi, hemen her dalda aday olmuş.
http://www.imdb.com/awards-central/oscars/?ref=tsm_1_fb_s_IMDb_Marketing&linkId=20357164
Evet, Fitzgerald rolünde muazzam oynamış. O aksan neydi öyle, Leo'nun oyunculuğa bakarken bir yandan ona hayran kalıyordum. Makyaj, konuşması derken film boyu o olduğunu tek sahnede bile anlamadım. Daha sonra oyunculara bakınca şaşırmıştım.Tom Hardy nin de alması lazım bence .
Benim ki daha komik ben Tom oynuyor diye izledim o filmi izliyorum izliyorum nere de yahu bu adam diyorum adamı tanıyamadım ya sonradan artık baktım da anladım. Nasıl bir makyaj ise bence gayet güzel ve etkileyici bir filmdi yani Leo oscar alsın almasın ... Aksini düşünen olamaz adamın oyunculuğu ile ilgili..Evet, Fitzgerald rolünde muazzam oynamış. O aksan neydi öyle, Leo'nun oyunculuğa bakarken bir yandan ona hayran kalıyordum. Makyaj, konuşması derken film boyu o olduğunu tek sahnede bile anlamadım. Daha sonra oyunculara bakınca şaşırmıştım.bir oyuncu eğer rolündeyken kendini unutturuyorsa iyi oyuncudur.
yok Michael Fass alcak filmi izlemedim ama adam bildiğin Steve Jobs olmuşEn iyi erkek oyuncu için adaylar
Bryan Cranston
Matt Damon
Leonardo DiCaprio
Michael Fassbender
Eddie Redmayne
Leo bu sefer alır herhalde.
Leo alamazsa Eddie Redmayne alır benceyok Michael Fass alcak filmi izlemedim ama adam bildiğin Steve Jobs olmuş![]()