Nasıl yani, ben görmek istiyorum da sen görmek istemiyorsun ve buraya kadar Mihawk'ın yaptıkları senin için yeterli mi anlamadım?İlla görmeye gerek yok.Sen görmek istiyorsun o yüzden sana sunacak bir argümanım yok.
En iyi kılıç ustası unvanı her geçen gün değerini kaybediyor;
- Shanks' ın kılıç kullanıp dünyanın en güçlüleri Beyazsakal, Kaido, Big mom ve Karasakal ile aşık atması ama Mihawk' ın bu denklemde bahsedilmemesi.
- Wano neredeyse bitecek halen Mihawk'tan bahsedilmedi kılıç ustası diyari burası.
- Oda gidip Shanks'ı Kaido'ya hatırlattı, Mihawk yine yok.
- En son King ile Zoro'nun kılıç ustası muhabbeti tahtaya çakılan son çivi oldu. King açık açık kılıç ustası neymiş umrumda değil dedi neredeyse.
Bu şartlarda her geçen gün Oda birşeyin zeminini hazırlıyor demektir, şu Ace'in bile yaptığını Mihawk yapacak gidecek orada Yamato gibi üst düzey birisi ile kapışacak denmedi mi yani şunu Ace yerine Mihawk'a da yaptırabilirdi ama yaptırmadı. Bunun bir sebebi var çünkü Oda zamanında Mihawk'ı çok şişirdi beklentiyi yükseltti ve yanlış yaptığının farkına vardı bence.
Şimdi savaş lordu unvanını da Mihawk'tan aldı ve denizcilerle kapıştıracak ve hikayeye dahil edecek Mihawk gidip ya Yonko ve Denizcilerle aynı anda savaşa devam edecek ya Yonko'ya katılacak, yeni dünyada ikisini yapmak çok zordur, hem Yonko ile savaş hem denizcilerle savaş bu sebepten türlü türlü ittifak kuruluyor bence Mihawk'ta Shanks'a katılacak veya yeni dünyaya gitmeyecek ve ilk yarıda kendi çapında takılacak ve ana hikayeden kopacak.
Beklentiler belliydi, Jinbe'nin Moria'ya yaptığını en azından Mihawk Crocodile'a yapsaydı tabii ki çok farklı yorumlar olabilirdi sadece tek bir olay, eğer savaşmayacağım diyorsa hiç uğraşmayacaktı Vista'dan sonra, ardından halen savaşıyorsan sonunu getireceksin Daz Bones'a iki atıp sonra Crocodile'a karşı durmak olmaz olursa yorumlar da ona göre olur.