Doğru düşünüyorsun ama böyle düşünmene şaşırdım kılıç timi her daim Oden'i destekler sanırdımİkisi de çok iyi... İkisi de sağlam ama Sanki Zirve Ray bi tık önde olabilir...
Doğru düşünüyorsun ama böyle düşünmene şaşırdım kılıç timi her daim Oden'i destekler sanırdımİkisi de çok iyi... İkisi de sağlam ama Sanki Zirve Ray bi tık önde olabilir...
Ray de kılıç timinden Datte’ciğim... :dDoğru düşünüyorsun ama böyle düşünmene şaşırdım kılıç timi her daim Oden'i destekler sanırdım
Roger eğlenmek için Sengoku, Garp diyor. Beni yakalamak & yenmek istiyorsanız falan demiyor.Olmasa, Roger ismini zikretmez.
Eğlenmek için WB ile de dövüşüyor, yenemiyor ama. Senin söylediğinin her şeyin anti tezi serinin kendi içinde var.Roger eğlenmek için Sengoku, Garp diyor. Beni yakalamak & yenmek istiyorsanız falan demiyor.
Tamam işte, güç çıkarımında bulunamayız o sahneden. Denizcilerin o dönemki zirveleri belli olur, Roger'a kıyasla ne kadar güçlü oldukları değil.Eğlenmek için WB ile de dövüşüyor, yenemiyor ama. Senin söylediğinin her şeyin anti tezi serinin kendi içinde var.
Rocks'ı Roger ile birlikte dağıtan bir Garp var. Roger'ın ağzından Garp'a yapılan respectler var. Birbirimizi ölümün kıyısına getirdik de diyor, sadece Garp'ı getirin demiyor. Sen kabullenmek istemiyorsun diye biz mantığımızı kenara bırakıp evet Roger çok ötededir diye savunamayız. Çünkü bize verilen veriler tersi olduğunu söylüyor. Başka bir şey çizilir senin dediğin tarzda o zaman deriz ki evet, Roger daha önde. Ama bunu kesin olarak gösterecek bir şey yok ama Garp'ın denk olduğuna işaret çok detay var, anlattığım gibi.Tamam işte, güç çıkarımında bulunamayız o sahneden. Denizcilerin o dönemki zirveleri belli olur, Roger'a kıyasla ne kadar güçlü oldukları değil.
Roger çok ötededir falan demedim. Roger öndedir ama gözümde. Şimdilik eşitliği belirten bir ibare de yok mangada. Newgate ile denk oluşları tescilli, belki Garp ile ilgili de sahne görürüz ama o zamana kadar başarılara bakarım.Rocks'ı Roger ile birlikte dağıtan bir Garp var. Roger'ın ağzından Garp'a yapılan respectler var. Birbirimizi ölümün kıyısına getirdik de diyor, sadece Garp'ı getirin demiyor. Sen kabullenmek istemiyorsun diye biz mantığımızı kenara bırakıp evet Roger çok ötededir diye savunamayız. Çünkü bize verilen veriler tersi olduğunu söylüyor. Başka bir şey çizilir senin dediğin tarzda o zaman deriz ki evet, Roger daha önde. Ama bunu kesin olarak gösterecek bir şey yok ama Garp'ın denk olduğuna işaret çok detay var, anlattığım gibi.
Adamın başarısı zaten tescilli. Roger ile birlikte Rocks tayfasını dağıtıyor. Gelmiş geçmiş en güçlü tayfa. Yani bu serideki en büyük icraatı Roger ve Garp yapmış.Roger çok ötededir falan demedim. Roger öndedir ama gözümde. Şimdilik eşitliği belirten bir ibare de yok mangada. Newgate ile denk oluşları tescilli, belki Garp ile ilgili de sahne görürüz ama o zamana kadar başarılara bakarım.
Bi görelim, sonra oturturuz bazı şeyleri. Rocks olayıyla hatta sonrasında bile tayfa içi uyumsuzluktan bahsediliyor. 7 tane kalbur üstü insan var adı anılan, dövüşlerde kim neler yaptı henüz ben oturtmuş değilim hem. 2v1 de olabilir 2v4 de 7v7 de vs.Adamın başarısı zaten tescilli. Roger ile birlikte Rocks tayfasını dağıtıyor. Gelmiş geçmiş en güçlü tayfa. Yani bu serideki en büyük icraatı Roger ve Garp yapmış.
Kelepçe uygulamada diğerini de kullanmış olabilir, neden o olduğundan bu kadar eminsin?Kelepçe patlatmada kullandığı o teknikti. Rayleigh de aynısını Camie'ye uyguladığı için var diyebiliriz bence