Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Rayleigh: kilicini sallar savas baslar. Bana nasil sirtini donersin

Mihawk: sen istedin sana herseyimle saldiracagim ustad dedik artislendin

20 minute after

Rayleigh ölur ve mihawk degerli bir rakipti der ve mezar kazip kiliciyla birlikte gomer
Şuan ki halleriyle vs atarlarsa eğer Mihawk alır.
İkisini de genç yaşta ele alırsak Rayleigh alır. bu kadar.
Kapışsanız kim alır? :confused:

Yıllardır kılıç tutmamış ihtiyar, Mihawk'u yenebilecek ise Mihawk adadan çıkmamakla doğru yapıyor. Üstelik maymunlar güçlü. Adayı ve Mihawk'u ve Perona'yı koruyabilirler yabancı cisimlerden.

Gerçekçi olursak Mihawk tekler ama hayalci konuşacak olursak Mihawk orta üzeri zorlukta alır.

Yıllardır kılıç tutmamış ihtiyar, Mihawk'u yenebilecek ise Mihawk adadan çıkmamakla doğru yapıyor. Üstelik maymunlar güçlü. Adayı ve Mihawk'u ve Perona'yı koruyabilirler yabancı cisimlerden.

Gerçekçi olursak Mihawk tekler ama hayalci konuşacak olursak Mihawk orta üzeri zorlukta alır.
Croco'ya,Vista'ya,Jozu'ya tek attığı gibi dimi :D

Çok abartmışın be! :D
Adam Calm Belt'i yüzerek geçiyor, parmakla devasa fil tekliyor. Hani şu bizim Luffy'nin yenmek için yeni teknik açtığı hayvanlardan biri bile olabilir.
Bence çok atarlı bir mücadele olur ama Mihawk kazanır. Yaşlı Ray-sanı yenemeyecekse kılıcı duvara assın dedim oyu Mihawk'a bastım yani. :D

Çok abartmışın be! :D
Adam Calm Belt'i yüzerek geçiyor, parmakla devasa fil tekliyor. Hani şu bizim Luffy'nin yenmek için yeni teknik açtığı hayvanlardan biri bile olabilir.
Bence çok atarlı bir mücadele olur ama Mihawk kazanır. Yaşlı Ray-sanı yenemeyecekse kılıcı duvara assın dedim oyu Mihawk'a bastım yani. :D
Adamın h.hakisi var. Hayvanlara karşı bu büyük avantaj. Kizaru'ya karşı koyacak gücü kalmış ama ihtiyar bir adamın bu seviyede ne kadar güçlü olduğu tartışılır. Hani WB desek ihtiyar ama denizlerde yaşıyor, yatmıyor. Ace ile falan dövüşmüştü, arada bir antrenman yapıyor belli ki. Ama Raysan hovardalık peşinde. Tabi kara büyük güç ama devri geçti be ya:D

Adamın h.hakisi var. Hayvanlara karşı bu büyük avantaj. Kizaru'ya karşı koyacak gücü kalmış ama ihtiyar bir adamın bu seviyede ne kadar güçlü olduğu tartışılır. Hani WB desek ihtiyar ama denizlerde yaşıyor, yatmıyor. Ace ile falan dövüşmüştü, arada bir antrenman yapıyor belli ki. Ama Raysan hovardalık peşinde. Tabi kara büyük güç ama devri geçti be ya:D
2 yıl eğitimden sonra pasını atmıştır. Üstelik One Piece evreni için çok da yaşlı dememek lazım. Hastalığı da yok, sapasağlam bi adam.

Su forumda Mihawk'a sallandigi kadar kimseye sallanmamistir.
Konuya gelirsek ;
Suanki halleriyle Mihawk;
Ikisinin de genc halleriyle Rayleigh

Mihawk tartışmasız bir şekilde yener Ray-san'ı şu an. 60'lı yaşlara gelmiş bir adamı dünyanın en iyi kılıç ustası olan bir adama yedirirseniz gülünç olur. Üstelik bu adam gücünün zirvesinde. Ve kılıçla dövüşen tüm rakiplerine karşı bir adım önde ünvanından dolayı. Bu konuda ısrar edilmesini mantığa aykırı ve gerçek dışı buluyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık