Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
alacağı her darbeyi kılıçlarıyla karşılayanlar var birde vücutlarıyla o yüzden Roger gibilerin seviyesi daha yüksek bu seride.
Darbeyi kılıçla karşılamak ile darbeyi vücut ile karşılamak neden kişiler arası seviye farkı yaratsın ki:p Kılıç ustası vücudu ile karşılayacak değil sonuçta, adamın kılıcı var. Öteki'de kılıç ile karşılayacak değil sonuçta çünkü kılıcı yok:D

Bİr önceki ankette Mihawk öndeydi, sıfırladık da iş yaptık. Daha fazla fark atar diye beklerken Ray açtı arayı.:D

Darbeyi kılıçla karşılamak ile darbeyi vücut ile karşılamak neden kişiler arası seviye farkı yaratsın ki:p Kılıç ustası vücudu ile karşılayacak değil sonuçta, adamın kılıcı var. Öteki'de kılıç ile karşılayacak değil sonuçta çünkü kılıcı yok:D
Akainu'nun Magma yumruğunu mesela Mihawk kılıcı ile karşılayacak. Luffy ise direk yumruk yumruğa bunu anlatmaya çalışıyorum. Daha çok dövüş tarzlarından dolayı daha yüksek seviyede gerçekleşiyor dövüşler. Daha yıkıcı oluyor.

Weevil çıktı o kadar, Dofy demiyorum bile; Mihawk'ın hala ezik olacağını düşünenler mi var?
Yahu Selim. Rayleigh'nin ismini duyunca ağlamaklı oluyor Nami felan. Supernovaların tepkileri ortada. Daha serinin en başında Zoro hayalini söylediği sıra Luffy KK tayfasında bundan daha aşağısı olsaydın utanman gerekirdi felan diyor. Yani Rayleigh yener diyenler Mihawk'ı ezik yerine koyuyor anlamı mı çıkıyor?

Akainu'nun Magma yumruğunu mesela Mihawk kılıcı ile karşılayacak. Luffy ise direk yumruk yumruğa bunu anlatmaya çalışıyorum. Daha çok dövüş tarzlarından dolayı daha yüksek seviyede gerçekleşiyor dövüşler. Daha yıkıcı oluyor.
Senin bu bakış açınla kılıç ustası bir kk olamaz. Ha kılıç ustası ha değil farkı yok. Hakisi yeten karşı koyar magmaya. Yani bu bakış açısı doğru değil.

Ezik diyen mi oldu la?
Karşisinda ki Rayleigh.
Kafa bir an oraya gitti, diyen çok. Gösterilene baksam aslında baya ezik ama farklı çıkacağı aşikar.
Yahu Selim. Rayleigh'nin ismini duyunca ağlamaklı oluyor Nami felan. Supernovaların tepkileri ortada. Daha serinin en başında Zoro hayalini söylediği sıra Luffy KK tayfasında bundan daha aşağısı olsaydın utanman gerekirdi felan diyorlar. Yani Rayleigh yener diyenler Mihawk'ı ezik yerine koyuyor anlamı mı çıkıyor?
Yok haklısın ama Mihawk'da sonuçta Shanks'ın oyun arkadaşı, az bir şey çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık