Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Eşleştirmeyi görünce aklıma direk oyajinin sözler geldi: Benim bir tek kalbim var ve sonsuza dek güçlü kalamam.

Ray-san yaşlı bir adam artık ama Calm Belt'i yüzerek felan geçiyor, koca fili parmağı ile tekliyor. Çetin bir kapışma olur ama yine de Mihawk alır gibime geldi.

Neredeyse herkes tutarsiz sekilde rayleigh demiş.Rayleighnin efsane olmasinin en buyuk sebeplerinden biri yaşli olmasi ve yillar sonra ortaya cikmis olmasi.Gücünü ve teknigini tartismaya gerek yok adam kara kral lakabini bosuna almanis ama diger yandan Mihawk marinefor savasini bitiren BENCE en guclu yonkou olan shanksla kilic düellosu yapiyor ve yanina gittiginde shanksin tayfasi cekiniyor tabiri caizse mihawk tek kolu olmadigi icin shanksi sallamiyor vistayla mucadelesini pek onemsemiyorum ben cunku mihawk icten ice luffy i durdurmak istemiyordu mihawk bu durumda mihawkin rayleigh karsisinda ezik kalacagini düşünenler bence yanlış düşünüyor

Mihawk'ı Jozu üzerinden gömmeyi nasıl başarıyorsunuz.Elmasın en sert malzeme olduğunun üstelik bu meyveye Jozu gibi bir canavarın sahip olduğunun herkes farkında mı.
O sılaşı Marco karşılasaydı durduramazdı o yüzden Mihawk>Marco.

Mihawk Wb ile arasındaki farkı görmek istiyordu.Ve gördü.Jozu resmen sen önce adamını geç vampir dedi.

Niye Kizaru hariç rahat alıyor?Kizaru'yu rahat alamadığı gösterildiği için mi? :S

Seride 2 bölümde bir kılıç ustaları elmasa slash atıyor zaten kardeş.Haklısın :)

Bir de Mihawk alır dediğim başlık altında bana Mihawk'ın aleyhinde konuşturuyorsunuz ya.Ne diyim ben size daha Mihawkçılar. :)
Çok basit bu çıkarımı yapmak.
Kizaru,düşündüğünü ışık hızında uygulayabilme imkanına sahip eğer Rayleigh'in gözlem hakisi o derece sağlam olmasa o kısa süre içinde bile karşılık veremezdi.Kizaru dövüşe kılıç tekniği kullanarak devam ediyor ki bu başka bir avantajı.Kizaru,Rayleigh ile dövüşmek hatta yenmek için çok çok uygun bi rakip.
Diğer amiraller ışık hızında hareket edemediğine ve gözlem hakileri de düşük olduğuna göre Rayleigh'e nasıl karşılık verecekler,kondisyon açısından sıkıntısı olmasa da Luffy'nin eğitimi sırasında pasını atmış olduğu ve herhangi bir dövüşe daha hazır hale geldiği gerçeğini işlemimize dahil edersek sonuç 2+5=7 kadar net oluyor.
Farkındaysan efsane muhabbetlerine falan hiç girmedim.

Hadi her şeyi kabullendim. Mihawk'ın sözünü nasıl yorumluyorsun? Çok ciddi bir tavır ile Vista'ya seni tanımamak.... olurdu diyor.
Offf.Ne var bunda.Adam dünyanın en güçlü tayfası olarak lanse edilen tayfanın tümen kaptanlarından birisi.Bu denizde güçlü ve önemli sayılan kişileri herkes tanıyor.Bizim mal tayfa hariç :/
Ayrıca 'onu tekleyemedi,onunla biraz uğraştı' demekte noluyor.Luffy'de chinjao ile uğraştı/zorlandı.Şimdi luffy chinjao seviyesi diye ezelim mi?Orada dövüş devam etse mihawk'ın kazanamayacağını mı düşünüyorsun?

Neredeyse herkes tutarsiz sekilde rayleigh demiş.Rayleighnin efsane olmasinin en buyuk sebeplerinden biri yaşli olmasi ve yillar sonra ortaya cikmis olmasi.Gücünü ve teknigini tartismaya gerek yok adam kara kral lakabini bosuna almanis ama diger yandan Mihawk marinefor savasini bitiren BENCE en guclu yonkou olan shanksla kilic düellosu yapiyor ve yanina gittiginde shanksin tayfasi cekiniyor tabiri caizse mihawk tek kolu olmadigi icin shanksi sallamiyor vistayla mucadelesini pek onemsemiyorum ben cunku mihawk icten ice luffy i durdurmak istemiyordu mihawk bu durumda mihawkin rayleigh karsisinda ezik kalacagini düşünenler bence yanlış düşünüyor
:D :hhh:
Tayfası çekiniyor mu? :D
Shanks'ı önemsemiyor mu? :D
Mihawk vs Vista'yı önemsemiyor musun?
Mihawk Luffy'i durdurmak istemiyor muydu? :D
Yazdıklarının hepsi neredeyse sana ait ben seride böyle bir şey görmedim.

O değilde anketi sıfırlatmadan önce Mihawk öndeydi, ben fark daha fazla olur derken bu seferde Ray öne geçmiş.:D

?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık