Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
1- Roger KK olmuş yani diğer korsanlardan bir farkı var.Herkesten daha iyi olduğu belli bence.
2- Orada Mihawk Wb ye saldırıyor ve o adamla aramızda ki farkı görmek istiyorum gibi bir şey diyor sence Koca yonkouya zayıf bir saldırı mı gönderir yoksa en iyilerinden birinimi ve Jozu tarafından tutuluyor çizik bile yok.
Ek olarak slash ile dağı 2 ye bölen Mihawktan bahsediyoruz.
Zoro'nun skypiea Ohm'u nasıl yendi bak bence.
3- Ben olan adamın üstünden gidiyorum yani senin gibi olasılıklardan değil olmadığını bilmem gerekmiyor gördüğümüz kadarıyla yok. Ben olan adamı söylüyorum sen Mihawkta da olabilir diyosun :)
Ek olarak H.haki'yi gören adamlar da bir tırsma mı denilir yoksa şaşırma mı denilir bir hareket var
Kimlerde dersen. Ace,Kizaru,Aokiji,Sengoku,Akainu bunlar sadece H.haki'den ezikleri bayıltıyor diye çekinmezler heralde.
Yani ne kadar 1v1 de etkili değil desende bu hakinin olması bir avantajdır.

Fail diye bir şey diyemezsin öyle gösterilmiş o şekilde yorum yapıyoruz adam kendini saklamış işte en iyisi olmasa bile bu şekilde gösterilmiş.
Sadece karşılaştırıyorum Mihawkla karşılaşanlar bunlar, bunlar üzerinden Rayleigh'e bağlıyorum kafamdan atmıyorum yani.
Benim görüşüm bu şekilde.
Roger'ın Kk olması önemli değil. Çünkü Wb'nin umurunda değildi Kk olmak :)
Mihowk saldırısına nasıl tepki vereceğini görmek istedi belli ki. Sence Mihowk Wb'nin o slashla öleceğini ya da paramparça olacağını mı düşündü :) Ayrıca bu anti mevzusuna dikkat etmen gerekir. Öyle ki Op tarihinde bir Enel vak'ası var biliyorsun. Yeni yetme bir korsan sırf antisi diye kendisinden 50 kat güçlü birini yeniyorsa dikkat etmen de gerekir bu konuya gerçekten. O değil de :D Gerçekten elmasa slashla zarar verilecebileceğini mi düşünüyorsun :hhh: İsterse o slash dünyayı 2'ye bölsün; yine de Jozu'ya zarar vermez. Ohm-Slash-elmas üçlemesini kurmak, söz konusu elmas iken mantıklı mıydı ? Olmadı Çöl Fatihi, olmadı :(

Mihawk'ta kral haki olup olmaması önemli değil. Hee bence vardır orası ayrı mesele ama benim vurgu yapmak istediğim konu kral hakinin bire birde işe yarar bir fonksiyonunun olmadığı veya bizim bunu bilmeyişimiz. O yüzden oraya 3 tip haki şeklinde not düşmen mantıklı değildi sadece. Yoksa kral haki tabi ki bir avantaj genel manada.

WB ile Mihawk arasındaki fark aile'dir:gamyon: Ancak Perona ile artık o farkta kalmadı:oleyo:
Güldürdün :respect::hhh:

Sen bana şunu söyle tek bir saldırı ile güç belirlenebilir mi? Sugar örneği bence çok uygun. Tek bir saldırı ile Roger dahil herkesi tekler. Ya da daha kabul edilebilir Enel örneği verdim. Ada yok eden saldısı var. Bunu WB'ye yollasa ben diyemem ki WB saldırıyı tam olarak aldığı takdirde kurtulabilir. Yani tek bir ataktan güç tahlili olmaz.

Aile'de geyik yapıyorum. Sonuna bundan :gamyon: ve bundan :oleyo: koydum:) Ama orada Jozu ile aile vurgusu yapıldığında ciddiyim.:D
Saldırı ile belirlemiyoruz. Mihawk'ın atağı WB'ye ulaşmıyor bile. Çünkü o atak adamları tarafından durdurulabilir. Orda verilen mesaj gayet açık. Direk WB'nin altında ki adamların dengi gibi gösterildi. Bir Yonkou seviyesinde ki adamın Yonkou'nun elemanları ile işi olur mu? Nerde izahı bunun?

Saldırı ile belirlemiyoruz. Mihawk'ın atağı WB'ye ulaşmıyor bile. Çünkü o atak adamları tarafından durdurulabilir. Orda verilen mesaj gayet açık. Direk WB'nin altında ki adamların dengi gibi gösterildi. Bir Yonkou seviyesinde ki adamın Yonkou'nun elemanları ile işi olur mu? Nerde izahı bunun?
+1 gereksiz sözcük kullanımını işaretleyeyim dedim :)

Roger'ın Kk olması önemli değil. Çünkü Wb'nin umurunda değildi Kk olmak :)
Mihowk saldırısına nasıl tepki vereceğini görmek istedi belli ki. Sence Mihowk Wb'nin o slashla öleceğini ya da paramparça olacağını mı düşündü :) Ayrıca bu anti mevzusuna dikkat etmen gerekir. Öyle ki Op tarihinde bir Enel vak'ası var biliyorsun. Yeni yetme bir korsan sırf antisi diye kendisinden 50 kat güçlü birini yeniyorsa dikkat etmen de gerekir bu konuya gerçekten. O değil de :D Gerçekten elmasa slashla zarar verilecebileceğini mi düşünüyorsun :hhh: İsterse o slash dünyayı 2'ye bölsün; yine de Jozu'ya zarar vermez. Ohm-Slash-elmas üçlemesini kurmak, söz konusu elmas iken mantıklı mıydı ? Olmadı Çöl Fatihi, olmadı :(

Mihawk'ta kral haki olup olmaması önemli değil. Hee bence vardır orası ayrı mesele ama benim vurgu yapmak istediğim konu kral hakinin bire birde işe yarar bir fonksiyonunun olmadığı veya bizim bunu bilmeyişimiz. O yüzden oraya 3 tip haki şeklinde not düşmen mantıklı değildi sadece. Yoksa kral haki tabi ki bir avantaj genel manada.

Güldürdün :respect::hhh:
Sen kapamaya çalışıyorsun demin diyordun ki slashle çizik alan var mı sana Zoro'nun yendiği adama bak dedim nasıl yenilmiş slash ile
EE adamın meyvesi var diye güçsüz mü sayacaksın bu rakiplere karşı durmuş işte Roger neyin hala tartışmasını yapıyorsunuz ki?
Rayleigh bile diyor deniz düşündüğünden daha korkutucu fethedebilir misin diye.
Roger'ın zamanın da da bu böyleydi. Anti diye rakip sayılmayacak gibi yorum yapıyosun.

La niye mantıklı değil şimdi haki'nin ne şekilde tam anlamıyla kullanıldığını görmedik ama sen gelipte H.haki olan biriyle olmayan birini aynı tutamazsın bir işe yaramasa da o avantajdır.
Bende not düşmüşüm 3 haki'yi de kullanıyor diye kullandığı için daha avantajlı.
Bence gayette oldu senin düşüncen bu yönde o zaman ki zoronun slashi adam indiriyorsa Ray ile bir tuttuğun adamın slashini de ezmeyeceksin o zaman.

kör topal

H.Haki'yi kullandıktan sonra şaşırıyorlar.
Onun ailesi önceden de biliniyordu potansiyeli de H.haki''den çekiniliyor yani orada.
Yalnız Ivankov da biliyordu ailesini ama genede şaşırıyor bilinçsizce kullandığına. Potansiyeline değiniyor WB. KK olucak kişinin Luffy olduğunu söylüyor yani potansiyelinden çekiniyorlar. Dragon'un oğlu olması da bir etken ama asıl neden potansiyeli.

Araya ailesi girdi işte. Ailesi olmasa o slash WB'yi bulacaktı. O vakit ne diyecektiniz. WB'yi tekleyemedi o yüzden gitsin kumda oynasın mı? Üstelik Jozu'yu Marco'yu falan Mihawk dengi görmüyorsundur umarım:p

Gözlerim kanamadı, kan çanağı oldu resmen.

Yalnız Ivankov da biliyordu ailesini ama genede şaşırıyor bilinçsizce kullandığına. Potansiyeline değiniyor WB. KK olucak kişinin Luffy olduğunu söylüyor yani potansiyelinden çekiniyorlar. Dragon'un oğlu olması da bir etken ama asıl neden potansiyeli.
Yav denizciler baştan buyana biliyorlardı niye H.haki kullanınca Ace,Sengoku,Aokiji,Kizaru ve Akainu deyiniyorlar adama.
Demek ki H.haki'nin farklı bir özelliği var ki adamlar bu olaydan sonra daha üzerine düşüyorlar.
Akainu bile daha fazla tehtid oluşturuyosun diye öldürmeye kalkıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık