Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Tümen komutanlarına göre karşılaştırıyorum.
Sen zaten anlamazsın böyle şeyleri takılma fazla :D

@gyjbsch
La Marco çaylak mıydı o zaman ?
Marco genç biri değil yani öyle.
Balık adam adasında ki durumları bu idi.(20 küsür yıl önce)
Karşılaştırıyorum sadece Roger'ın Wb'den daha iyi olduğu belli inkar eden olmaz heralde bunu.
Mihawk Vista ile karşılaştı sonuç yok ama Vista tarafında pek sıkıntı da görmedim ben.
Jozu ya gelirsek Çizik dahi yok.
Marco'ya gelirsek yine fazla bir şey olacağını sanmam.

Yani böyle bir durumda KK'nin sağ kolu ile Mihawk'ı bir tutmak saçma olur.
Ray efsane olarak söz edilen biri Mihawk ise Dünyanın en iyi kılıç ustası olarak anılıyor.
Yani şuan ki ws de ne olacağını pek bilemem.

Ek olarak Ray'de gördüğümüz kadarıyla 3 tip hakide var.
Master yapmış adam.
Yaşlı falan ama ne olacağı hiç belli olmaz.
O resim bile baştan aşağı fail. Çaylak Teach en iyi 3 adamından biri mi şimdi. Diğer tarafta Shanks miço.
Ray'in gençliği amirali indirir gibi ama bu adamı Marco mu tuttu gerçekten? Wb'nin 2. tümen komutanı bile belli değil, Ace geçti yerine ama adama ne oldu? Ben hala Marco'ların ilk adamı olduğunu düşünmüyorum.

1. Roger'ın Wb'den daha iyi olduğu nerden belli ? Tabi ki de itirazım var buna ne sandın ?
  2. Şu seride elmasa slashla çizik atabilmiş bir adam göster ben de tamam sensin diyim :)
  3. Mihawk'ta kral haki olmadığını nerden biliyorsun ? Diyelim ki yok, kral hakiyi efektif bir şekilde dövüşlerinde kullanan kim var ki kral hakinin 1 vs.1 de +olduğunu düşünüyorsun ? Teşekkürler :D
Ben de diyorum neden Luffy h.hakide daha iyi Zoro'dan. Meğerse işe yaramadığı içinmiş.:S

1. Roger'ın Wb'den daha iyi olduğu nerden belli ? Tabi ki de itirazım var buna ne sandın ?
  2. Şu seride elmasa slashla çizik atabilmiş bir adam göster ben de tamam sensin diyim :)
  3. Mihawk'ta olmadığını nerden biliyorsun kral hakinin ? Diyelim ki yok, kral hakiyi efektif bir şekilde dövüşlerinde kullanan kim var ki kral hakinin 1 vs.1 de +olduğunu düşünüyorsun ? Teşekkürler :D
1- Roger KK olmuş yani diğer korsanlardan bir farkı var.Herkesten daha iyi olduğu belli bence.
2- Orada Mihawk Wb ye saldırıyor ve o adamla aramızda ki farkı görmek istiyorum gibi bir şey diyor sence Koca yonkouya zayıf bir saldırı mı gönderir yoksa en iyilerinden birinimi ve Jozu tarafından tutuluyor çizik bile yok.
Ek olarak slash ile dağı 2 ye bölen Mihawktan bahsediyoruz.
Zoro'nun skypiea Ohm'u nasıl yendi bak bence.
3- Ben olan adamın üstünden gidiyorum yani senin gibi olasılıklardan değil olmadığını bilmem gerekmiyor gördüğümüz kadarıyla yok. Ben olan adamı söylüyorum sen Mihawkta da olabilir diyosun :)
Ek olarak H.haki'yi gören adamlar da bir tırsma mı denilir yoksa şaşırma mı denilir bir hareket var
Kimlerde dersen. Ace,Kizaru,Aokiji,Sengoku,Akainu bunlar sadece H.haki'den ezikleri bayıltıyor diye çekinmezler heralde.
Yani ne kadar 1v1 de etkili değil desende bu hakinin olması bir avantajdır.

O resim bile baştan aşağı fail. Çaylak Teach en iyi 3 adamından biri mi şimdi. Diğer tarafta Shanks miço.
Ray'in gençliği amirali indirir gibi ama bu adamı Marco mu tuttu gerçekten? Wb'nin 2. tümen komutanı bile belli değil, Ace geçti yerine ama adama ne oldu? Ben hala Marco'ların ilk adamı olduğunu düşünmüyorum.
Fail diye bir şey diyemezsin öyle gösterilmiş o şekilde yorum yapıyoruz adam kendini saklamış işte en iyisi olmasa bile bu şekilde gösterilmiş.
Sadece karşılaştırıyorum Mihawkla karşılaşanlar bunlar, bunlar üzerinden Rayleigh'e bağlıyorum kafamdan atmıyorum yani.
Benim görüşüm bu şekilde.

kör topal

Ek olarak H.haki'yi gören adamlar da bir tırsma mı denilir yoksa şaşırma mı denilir bir hareket var
Kimlerde dersen. Ace,Kizaru,Aokiji,Sengoku,Akainu bunlar sadece H.haki'den ezikleri bayıltıyor diye çekinmezler heralde.
Yani ne kadar 1v1 de etkili değil desende bu hakinin olması bir avantajdır.
Bence orada Luff'nin potansiyelinden çekindiler.

Yine mi Slash'a bakıp Mihawk'un gücünü tahmin ediyorsunuz:( Tek bir saldırı ile güç belirleyebiliyorsak Sugar>All hadi bunu saymayacaksanız o halde Enel>All diyorum. Adam ada yok eden saldırıya sahip. Ya da başka örnek kingu pançi:fool:

Şimdi orada aramızdaki fark dedi muhabbeti dönecek ancak dedim zaten Sugar WB'ye yaklaşıp aramızdaki farkı görmek istiyorum ojisan dese ve WB'yi teklese ne diyebileceksiniz.

WB ile Mihawk arasındaki fark aile'dir:gamyon: Ancak Perona ile artık o farkta kalmadı:oleyo:

Yine mi Slash'a bakıp Mihawk'un gücünü tahmin ediyorsunuz:( Tek bir saldırı ile güç belirleyebiliyorsak Sugar>All hadi bunu saymayacaksanız o halde Enel>All diyorum. Adam ada yok eden saldırıya sahip. Ya da başka örnek kingu pançi:fool:

Şimdi orada aramızdaki fark dedi muhabbeti dönecek ancak dedim zaten Sugar WB'ye yaklaşıp aramızdaki farkı görmek istiyorum ojisan dese ve WB'yi teklese ne diyebileceksiniz.

WB ile Mihawk arasındaki fark aile'dir:gamyon: Ancak Perona ile artık o farkta kalmadı:oleyo:
Nasıl aile farkı yahu? Anlamıyorum ben? Shanks ile arasındaki farkta tayfa farkı mı yani? Bu nasıl bir yorum hacı?

WB'nin uzaktan atacağı bir deprem ile Sugar'ın ölmesi bir olur sen nerden geliyon?:S Kim ile kimleri kıyaslıyorsunuz işe bak.:S

Nasıl aile farkı yahu? Anlamıyorum ben? Shanks ile arasındaki farkta tayfa farkı mı yani? Bu nasıl bir yorum hacı?

WB'nin uzaktan atacağı bir deprem ile Sugar'ın ölmesi bir olur sen nerden geliyon?:S Kim ile kimleri kıyaslıyorsunuz işe bak.:S
Sen bana şunu söyle tek bir saldırı ile güç belirlenebilir mi? Sugar örneği bence çok uygun. Tek bir saldırı ile Roger dahil herkesi tekler. Ya da daha kabul edilebilir Enel örneği verdim. Ada yok eden saldısı var. Bunu WB'ye yollasa ben diyemem ki WB saldırıyı tam olarak aldığı takdirde kurtulabilir. Yani tek bir ataktan güç tahlili olmaz.

Aile'de geyik yapıyorum. Sonuna bundan :gamyon: ve bundan :oleyo: koydum:) Ama orada Jozu ile aile vurgusu yapıldığında ciddiyim.:D

Gözlerim kanamadı, kan çanağı oldu resmen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık