Uchihalar sigaraya başlattı demeni beklerdim.İçmiyorum. Neyini seviyorlar onuda anlamıyorum
Uchihalar sigaraya başlattı demeni beklerdim.İçmiyorum. Neyini seviyorlar onuda anlamıyorum
Double Fusion biraz balon ya.Kent'in aromalıları daha iyi.Çoğu kişinin övdüğü marlboro double fusion mentol ve böğürtlenli olanını denedim ancak tütünü çok iyi değil. Sarı paket M.light bundan çok daha iyi. Aroması dışında pek bir albenisi yok.
Bunu alacaklarına biraz daha para ekleyip güzel bir makaron ve tekel tütünü alsınlar Millet tütün lafını duyunca kaçıyor ama bandrollu tekel tütünleri sanıldığı kadar kötü değil aslında. Bunları baya bir işlemden geçirdikleri için biraz paket sigaraları andıran içimi oluyor.Adıyaman tütünü paketi 12 lira
Kimse severek sigara içmiyor olay bağımlılık.İçmiyorum. Neyini seviyorlar onuda anlamıyorum
Ben içtiğimde severek içiyorum valla.Kimse severek sigara içmiyor olay bağımlılık.
Ben de çok seviyorum ama azaltmaya başladım.Ben içtiğimde severek içiyorum valla.
Benim bilanço senede 2-3 paketten çok çıkmaz. Sağlığıma zarar vermeyecek kadar içiyorum.Ben de çok seviyorum ama azaltmaya başladım.
2-3 günde 1 pakete düşürdüm; arada bozulduğu oluyor.
Bu arada Davidoff Burgundy içen var mı? Özel-Hafif Adıyaman Tütünü gibi bir şey, baharatı daha az tabi. Bir de sigara bayağı büyük, neredeyse şortun cebine sığmayacak.