Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sigara İçiyor musunuz?

Sigara Iciyor Musunuz ?

• Evet, Iciyorum.

Kullanılan: 98 27.7%
  • Hayir, Icmiyorum

Kullanılan: 237 66.9%
  • Birakma Aşamasindayim.

Kullanılan: 7 2.0%
  • Otlakciyiz :)

Kullanılan: 12 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    354
Zamlardan önce parliament içerdim. Night blue bir ara reserve (paketine aşıktım). Zamlardan sonra ise sırayla Camel dark/deep blue, Slender. Winston dark blue. Sonrasında arkadaş tavsiyesiyle marlboro edge'ye başladım. Yaşadığım öksürük ve balgam olayından sonra ise touch blue ya geçiş yaptım. Mutluyum. :)

Bir ara parliament denedim ama eski tadı yok artık. Üzücü. :(

Zamlardan önce parliament içerdim. Night blue bir ara reserve (paketine aşıktım). Zamlardan sonra ise sırayla Camel dark/deep blue, Slender. Winston dark blue. Sonrasında arkadaş tavsiyesiyle marlboro edge'ye başladım. Yaşadığım öksürük ve balgam olayından sonra ise touch blue ya geçiş yaptım. Mutluyum. :)

Winston slim gray beğendim ben

Knk sen İzmir'e gelirsin de ben orada olmayabilirim. :D
Her ay 6 günlüğüne gidiyorum.

Kırmızı tuborg ve fıçı birayı az çok sevdim. (Bu zamana kadar max 10 bira içmişimdir. Bir de yarım şişe şarap var.)
Ben zaten İzmir'deyim yav senin için dedim. Anladım. Sen gel rekorunu kırarız.

Bu öksürük balgam falan hep beyaz filtrede oluyormuş gibi gelir bana :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık