22 yaşındasın?9 sene kadar içtim. Yaklaşık 1.5 sene kadar oldu bırakalı.
22 yaşındasın?9 sene kadar içtim. Yaklaşık 1.5 sene kadar oldu bırakalı.
Kesinlikle, geçen doktor kan değerin çok yükselmiş bu kadar sigara içme dedi ama ben sigara içmiyorumHiç içmedim herhangi bir şekilde aklımın ucuna dahi gelmedi zaten bunu yapmak. Dünyanın en kahpe kokularından birisidir sigara kokusu. Olur olmaz yerde düşüncesizce bunu zıkkımlananlar bir araya gelince bokunu çıkarıp iyice ortamın ırzına geçen artık tipler cinnet sebebi olacak bir gün bana.
5 yıl önce böyle yazmışım, hala 1 kere bile denemedimİçmiyorum, içmem. Astım hastası olduğum için çevremde içilmesinden de nefret ederim.
Benim ortaokulda 5. sınıfta başlayanlar vardı.22 yaşındasın?
Hiç içmedim herhangi bir şekilde aklımın ucuna dahi gelmedi zaten bunu yapmak. Dünyanın en kahpe kokularından birisidir sigara kokusu. Olur olmaz yerde düşüncesizce bunu zıkkımlananlar bir araya gelince bokunu çıkarıp iyice ortamın ırzına geçen artık tipler cinnet sebebi olacak bir gün bana.
O koku yüzünden neler neler kaçırdımSigara hep mantıksız geldi bana. Kafa dağıtmak istediğim de zaten alkol alıyorum. Alkolle tüketilince güzel olduğu söyleniyor da denemedim. Pasif içicilikte berbat bir şey ya. İçenlerle hemen hemen aynı zararı görüyorum. Arkadaşlarımın hepsi kullanıyor. Hadi onları geçte içmeyen biri olarak sevgilinin sigara içmesi kadar kötü şey çok azdır. Direkt tüm nefesini sana veriyor falan Kullanmayan kadında kalmadı pek.
Alnından öpüyorum kardeşim. İşte Adam!Üni birinci sınıfta güzel bir kız "denemek ister misin" diyerek içtiği sigarayı bana vermek istemişti, reddetmiştim, bizim sigara karşıtlığımız bu seviyededir.