Gördün mü Yukihira'ya verdiği tepkileri. İleride daha da netleşir bu durum.Zirve mi? Oga Tatsumi den öte zirve yok benim için.
Gördün mü Yukihira'ya verdiği tepkileri. İleride daha da netleşir bu durum.Zirve mi? Oga Tatsumi den öte zirve yok benim için.
Oga tatsumi ne yahu? Aklıma Akame geldi direkt.Zirve mi? Oga Tatsumi den öte zirve yok benim için.
Harbi bak onu okuyup bitirince unutmuşum haklısın.
Soma'nın annesini görelim bi. Erina'nınkini de görmedik sanırım değil mi?Gördün mü Yukihira'ya verdiği tepkileri. İleride daha da netleşir bu durum.
Beelzebub abi ya. Akame ne asıl?Oga tatsumi ne yahu? Aklıma Akame geldi direkt.
Erina nın annesi ölmedi mi la?
Soma'nın annesini görelim bi. Erina'nınkini de görmedik sanırım değil mi?
Beelzebub abi ya. Akame ne asıl?
Ne edeceksin anasını. Babasına hayranlık besliyordu. Ama oğluna aşık oldu gibi. Net olmasa da o yolda ilerliyor. Yukihira'nın atılmasını isterdi. Şimdi altını çizerekten birlikte 2. sınıf olmayı istiyor.
O ne anlar boşver. Akame diyorBeelzebub abi ya. Akame ne asıl?
http://www.korsanfan.com/konu/akame-ga-kill.5047/page-4#post-568780
Harbi bu kızın anası yok değil mi? Şimdi Alice'nin anasından pay biçersek Erina'ya 10 basar.Erina nın annesi ölmedi mi la?
Ne bileyim. Fb falan gördük mü acaba? Şu an beynim durdu.Erina nın annesi ölmedi mi la?
Anası ile Soma'nın babası aşk yaşıyorken bizim Azami bir hinlik yapıp kızı çalmıştır belki. Ezel mode onNe edeceksin anasını. Babasına hayranlık besliyordu. Ama oğluna aşık oldu gibi. Net olmasa da o yolda ilerliyor. Yukihira'nın atılmasını isterdi. Şimdi altını çizerekten birlikte 2. sınıf olmayı istiyor.
Aaaa Erina fanı.O ne anlar boşver. Akame diyor
Erinacchi <3<3<3
Zamanında izleyip, okuduğum bir seri. Karakterler ilgimi çekmeyi başaramadı. Seride bir şey eksik. Boş bi zamanında okurum anca.http://www.korsanfan.com/konu/akame-ga-kill.5047/page-4#post-568780
Seni bu konuya alalım. Çok tavsiye ediyorlar.
Harbi bu kızın anası yok değil mi? Şimdi Alice'nin anasından pay biçersek Erina'ya 10 basar.
Anlamadım neyden bahsediyorsun. Azami Soma'nın babasına aşık la.. Kızı da oğluna...Ne bileyim. Fb falan gördük mü acaba? Şu an beynim durdu.
Anası ile Soma'nın babası aşk yaşıyorken bizim Azami bir hinlik yapıp kızı çalmıştır belki. Ezel mode on
Malum mangalar tekerrürden besleniyor ya sürekli.
Aaaa Erina fanı.
Zamanında izleyip, okuduğum bir seri. Karakterler ilgimi çekmeyi başaramadı. Seride bir şey eksik. Boş bi zamanında okurum anca.
@Count Alucard dedesi anlatmadı mı annesi ölmüş Erina yı doğururken Azami da işte Erinayı avucunun içine almış. Kızın başında kimse olmayınca ölü diye biliyorum da Soma nın anasını bilemem ..http://www.korsanfan.com/konu/akame-ga-kill.5047/page-4#post-568780
Seni bu konuya alalım. Çok tavsiye ediyorlar.
Harbi bu kızın anası yok değil mi? Şimdi Alice'nin anasından pay biçersek Erina'ya 10 basar.