Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Shokugeki No Soma

İşte Soma'nın babasını aşağılamışlardır, kadın da işte fakir diye hoşlanmıştır sonra da fakirlik zor geliyor diye Somaları terk etmiştir.:D Bu çocuğun anasından hiç bahsedilmedi. Bak Erina'nın ki bile ölmüş ama Soma'nın fikri dahi yok. Bir yere bağlayacaklardır.
Ne ettin Selim sen yazma bence.:D Soma'nın babası o tarz bir kadın için öyle söz etmez. Diğer yandan o karizma böyle terkedilmez.:D

Sandığın gibi biri çıkacağını sanmıyorum. Babası diyor ki gerçek aşçılığını o yemeklerini biri Kadın için yapmaya başladığında mı bulacaksın neydi o tarz bir sözdü. Bu söze değecek bir kadın sandığın tarzda biri çıkmayacaktır.:D

@Count Alucard

İşte ben kaldıramıyorum. Sevmiyorum o tarz dizileri.
(Muhabbet aykırı bir yere kayıyor lan keselim burada. :/)

@gyjbsch Türk dizisi mi yazıyorsun? :D

Şokurgekirnosoğma 173
Hep hile, hep çirkeflik :T Azami bunu yapmazdı belki ama yalakalanmak için altındaki ezikler bunu yapıyor. Neyse Souma ve ekip elbette bir yolunu bulacaklar :D Erinachhi ders falan verdi boru değil.

Bölüm acayip hoşuma gitti. Bizim takım çok iyi olmuş ya Ryo,Alice,Soma falan yardırır gider bu üçü ve Azami nasil bir kafan var dostum. Bozuk malzeme vermek nedir ? Bir kere daha kınadım seni :(

Bölüm acayip hoşuma gitti. Bizim takım çok iyi olmuş ya Ryo,Alice,Soma falan yardırır gider bu üçü ve Azami nasil bir kafan var dostum. Bozuk malzeme vermek nedir ? Bir kere daha kınadım seni :(
Azami'nin ne işi olur öyle işte. Yalakalık için yapıyorlar ki Erinacchi'ye soruyor babanızın hoşuna gider diye vs. Hem böylesi daha iyi. Daha büyük bir iş başaracaklar ve tepkiler buna göre daha büyük olacak.

Bu arada önceki bölümde bahsedilen kış ikliminin hakim olduğu bölgede yaşan 3 kişinin 3'ü de bizim takımda :S 3'tü di mi tam şeapamadım aman neyse.

Azami'nin ne işi olur öyle işte. Yalakalık için yapıyorlar ki Erinacchi'ye soruyor babanızın hoşuna gider diye vs. Hem böylesi daha iyi. Daha büyük bir iş başaracaklar ve tepkiler buna göre daha büyük olacak.

Bu arada önceki bölümde bahsedilen kış ikliminin hakim olduğu bölgede yaşan 3 kişinin 3'ü de bizim takımda :S 3'tü di mi tam şeapamadım aman neyse.
Alice,Ryo,Megumiydi onlar herhalde ... Ama güzel bölümdü bir heyecan geldi de Hayamayı falan hiç göstermiyor. Onlarında klüpleri vardı ben Shokuge ye çıkarlar diye düşündüm. Sınavlar başladı gene yok reiz. :Ď

Alice,Ryo,Megumiydi onlar herhalde ... Ama güzel bölümdü bir heyecan geldi de Hayamayı falan hiç göstermiyor. Onlarında klüpleri vardı ben Shokuge ye çıkarlar diye düşündüm. Sınavlar başladı gene yok reiz. :Ď
Hayama birinci oldu ya hep artist olmuştur şimdi :artiz: Büyük bir şokurgekirle giriş yapar. Şokurgekir diye okuyorum çok güzel oluyor :oleyo:

Hayama birinci oldu ya hep artist olmuştur şimdi :artiz: Büyük bir şokurgekirle giriş yapar. Şokurgekir diye okuyorum çok güzel oluyor :oleyo:
Hayama staj döneminde neyi geliştirdi acaba ? Ryi gitmiş baharatları geliştirmiş ya adamın içine oturmuş. Baharattan dolayı 2. Olmak adamım ya ... Harbi bu Hayama neyin kafası kesin öyle bir giriş yapacak yani çok geri planda kaldı. Dandik Megumiyi bile adam fazla gòsterdi. Fark ettim öyle yazmaya başladın artık. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık