Erina diyoruz boş değil diyoruz. Ama herkes Rindou gibi çakma vampiri seviyor.:S
Erina gördüğüm en boş karakterlerden biri la. Hani cidden efsane gıcık.204 mü, 205 mi? Zira 205te yine şaşırtmadı. Egolu manyak.
Erina diyoruz boş değil diyoruz. Ama herkes Rindou gibi çakma vampiri seviyor.:S
Erina gördüğüm en boş karakterlerden biri la. Hani cidden efsane gıcık.204 mü, 205 mi? Zira 205te yine şaşırtmadı. Egolu manyak.
Böyle kızlara can feda.
Erina gördüğüm en boş karakterlerden biri la. Hani cidden efsane gıcık.
Yahu Alpacan cidden senin hakkında endişelendim şu yorumdan sonra. Böyle bi kız etrafımda olsa şehir değiştiririm. Sakura, İnoue, Erina. Erina bunların arasında bile en gıcık olduğum karakter. "Beni kraliçe yapın" falan diyor. Senin (Erina) mantığına, egona güvercinler kakalasın.Böyle kızlara can feda.
Sakura konusunda haklısın. İnoue Hanımcağıza laf yok. Öyle saf bir kıza laf ettirmem. Erina'nın yaşadıkları kolay şeyler değil. Arkadaşlığı gördükçe gerçek kimliği oluşuyor. Çok şirindir Erinam benim.Yahu Alpacan cidden senin hakkında endişelendim şu yorumdan sonra. Böyle bi kız etrafımda olsa şehir değiştiririm. Sakura, İnoue, Erina. Erina bunların arasında bile en gıcık olduğum karakter. "Beni kraliçe yapın" falan diyor. Senin (Erina) mantığına, egona güvercinler kakalasın.
Sakura > Erina. Düşün artık. Seriden soğudum bu karakter yüzünden.Sakura konusunda haklısın. İnoue Hanımcağıza laf yok. Öyle saf bir kıza laf ettirmem. Erina'nın yaşadıkları kolay şeyler değil. Arkadaşlığı gördükçe gerçek kimliği oluşuyor. Çok şirindir Erinam benim.
Ya görüştür ne diyeyim. Gün gelir hepiniz Erina'yı anlarsınız ama.Sakura > Erina. Düşün artık. Seriden soğudum bu karakter yüzünden.
Erina kaybedecek, Rindou üstünden geçecek tabi canı isterse.Heyecan olsun diye kaybedebilir.Erina diyoruz boş değil diyoruz. Ama herkes Rindou gibi çakma vampiri seviyor.:S
Rindou gitsin patronu Azami gelsin.Erina kaybedecek, Rindou üstünden geçecek tabi canı isterse.Heyecan olsun diye kaybedebilir.
Rindouyu almadı babası. Kızımı ezer diye korktu ellam.Erina kaybedecek, Rindou üstünden geçecek tabi canı isterse.Heyecan olsun diye kaybedebilir.
İnatla saklıyor onu, bir türlü çözemedim.Rindouyu almadı babası. Kızımı ezer diye korktu ellam.