Aman be ya dert ettiğin şeye bak! Isshiki ile falan kapıştırır sonra çıkar karşısına, ne olacak başka?Erina yenemeyecek, eğer şaibe olmazsa veya Rindou bilerek vermezse kaybedecek. İzleyip görelim.
Aman be ya dert ettiğin şeye bak! Isshiki ile falan kapıştırır sonra çıkar karşısına, ne olacak başka?Erina yenemeyecek, eğer şaibe olmazsa veya Rindou bilerek vermezse kaybedecek. İzleyip görelim.
1 başka seviye zaten, üstüne basıldı onun da 2. de çocukluk arkadaşı hani bu çalışmadan her şeyi yapan tiplerden.@Daredewill
2. Koltuğu bilmem de birinci koltuğu kendi yemek türünde yenebilecek adam yok.Hepsinin aşcılğını toplasan yine yetmez.
Yalnız Isshiki Rindo'yu mutfağa gömer bence :/Aman be ya dert ettiğin şeye bak! Isshiki ile falan kapıştırır sonra çıkar karşısına, ne olacak başka?
Sen bunu takip ediyormuydun valla hiç haberim yoktu. Erina zaten bu gidişle manga aleminin en torpillisi olacak. Momo pastadan kale yapmış la Erina da işte azıcık bir şey yapar yener.İyi yaptın ya ben yeni gördüm. :/
Şaşırtmadı. Önden şişiriyor mangaka, sonra patlatacak. Yani sırf Erina'nın duruşu, Souma'nın bakışı ve sözleri bile belli ediyor. Formalite maçı sanki be. Normalde asla yenemez de işte, Erina mangakanın torpillisi.
İşte bir şeyler yapar ama sadece görüntü olur. Erina'nın yapacağı küçücük bir şey bile insanı mest eder canım benim ya.Sen bunu takip ediyormuydun valla hiç haberim yoktu. Erina zaten bu gidişle manga aleminin en torpillisi olacak. Momo pastadan kale yapmış la Erina da işte azıcık bir şey yapar yener.
Ya of niye sen cevap veriyorsun ya sinirlerimi bozuyorsun Erina da Erina alla allaİşte bir şeyler yapar ama sadece görüntü olur. Erina'nın yapacağı küçücük bir şey bile insanı mest eder canım benim ya.
Erina'ya laf atıldığını gördüğümde dayanamıyorum mecbur cevap vermek zorunda kalıyorum. Gidip her karakterle karşılamayın şu kızı gözünüzü seveyim. Biri Momo der diğer Rindou ile kıyaslar.:SYa of niye sen cevap veriyorsun ya sinirlerimi bozuyorsun Erina da Erina alla alla
Seviyorsan git konuş bence.İşte bir şeyler yapar ama sadece görüntü olur. Erina'nın yapacağı küçücük bir şey bile insanı mest eder canım benim ya.