Bu shokugekilerde en yorgun ve en güçsüz rakibi isteyip üstüne bi de hava atmaya kalkarak “Nasıl daha iyi Kezban” olunur dersi verir ancak.Erina Momo'ya ders vereceğini kendi de söylüyor zaten.
Bu shokugekilerde en yorgun ve en güçsüz rakibi isteyip üstüne bi de hava atmaya kalkarak “Nasıl daha iyi Kezban” olunur dersi verir ancak.Erina Momo'ya ders vereceğini kendi de söylüyor zaten.
Klasik yorgun Momo'yu yenecek işte birde hava yapar.https://serimanga.com/manga/shokugeki-no-soma/245/2 doluşun bari unuttunuz mu ne yaptınız? @Daredewill
Erina ancak sahte kurtarıcı olur.Erina'nın eğittiği Megumi Momo'yo karşı 1 oy kazanıyorsa Erina 6 kişilik jürinin bile hepsini kazanırdı. Momo'ya ders verir Erina.
1 ve 2. koltuk bunlara fazla geliyor.1. Koltuk çıkıp şu 3 balonu aynı anda yense de bitse artık şu seri.
@DaredewillErina gibi sapık mangalar okumuyor en azından. Nasıl kediye benziyor la, ben hiç benzetemedim.
Erina bunu yenemez mesela.
Yenilsin önemli değil. Herkes düşünce ortaya kahraman olmak için çıkmak kolay, ön saflarda savaşsın.
Sizin o fanı olduğunuz karakter erkenden elenmesin diye Mangaka Erina'yı karşılarına çıkarmıyor. Ama finalde Rindou'nun yenildiğini görürsün Erina'ya.Yenilsin önemli değil. Herkes düşünce ortaya kahraman olmak için çıkmak kolay, ön saflarda savaşsın.
Onlar ortaya çıktı ama Erina artık nasıl bahane bulduysa karşılarına çıkmadı. Siz gidin ben geliyorum dedi. Rindou'ya gıcık olduğu için 3 numarayı yolladı ama o da yenildi.Sizin o fanı olduğunuz karakter erkenden elenmesin diye Mangaka Erina'yı karşılarına çıkarmıyor. Ama finalde Rindou'nun yenildiğini görürsün Erina'ya.
Bahane felan değil. Momo ile aralarında bir sürtüşme var gibi duruyor. Erina o hesabı kesecek. Momo Megumi ile olan dövüşünden öyle çok efor sarfederek çıkmadı. Kızın ne yaptığını gördük, rakibi Erina olunca bildiğin saray tatlı yaptı. Hadi diyelim ki Momo yorgun Erina'da onu öyle yenecek. Aynısını Rindou için de söyleyebiliriz. O da yarıştan yeni çıkmış Fransızı yenecek büyük ihtimal. Momo'yu yenmek Fransızı yenmekten daha efor sarfedicidir. Erina bu şekilde Rindou karşısına daha yorgun çıkacak. Ha bence Erina Momo'yu ezmekten yorulmayacaktır ama sizin bakış açınızla öyle yorumluyorum. Sonra da Rindou'yu ezecektir.Onlar ortaya çıktı ama Erina artık nasıl bahane bulduysa karşılarına çıkmadı. Siz gidin ben geliyorum dedi. Rindou'ya gıcık olduğu için 3 numarayı yolladı ama o da yenildi.
Erina yenemeyecek, eğer şaibe olmazsa veya Rindou bilerek vermezse kaybedecek. İzleyip görelim.Bahane felan değil. Momo ile aralarında bir sürtüşme var gibi duruyor. Erina o hesabı kesecek. Momo Megumi ile olan dövüşünden öyle çok efor sarfederek çıkmadı. Kızın ne yaptığını gördük, rakibinin Erina olunca bildiğin saray tatlı yaptı. Hadi diyelim ki Momo yorgun Erina'da onu öyle yenecek. Aynısını Rindou için de söyleyebiliriz. O da yarıştan yeni çıkmış Fransızı yenecek büyük ihtimal. Momo'yu yenmek Fransızı yenmekten daha efor sarfedicidir. Erina bu şekilde Rindou karşısına daha yorgun çıkacak. Ha bence Erina Momo'yu ezmekten yorulmayacaktır ama sizin bakış açınızla öyle yorumluyorum. Sonra da Rindou'yu ezecektir.
Tamam Selim.Erina yenemeyecek, eğer şaibe olmazsa veya Rindou bilerek vermezse kaybedecek. İzleyip görelim.