Edwar D. Newgate 13 Haz 2022 #381 Biz ne sağ kollar gördük.O yüzden boşuna şişirmeyin o kalibrede bir adam işte.
Densetsu no Samurai 13 Haz 2022 #382 Karakterine uygun tam kalleş bir meyvesi var. Bu meyveyle tehlike seviyesini iyice artırıp iyi ödül kasabilir.
Karakterine uygun tam kalleş bir meyvesi var. Bu meyveyle tehlike seviyesini iyice artırıp iyi ödül kasabilir.
Mcgill 17 Nis 2023 #383 Amiral seviyesi çıksa şaşırmam diyordum adam yonko seviyesi çıktı. Moderatör tarafında düzenlendi: Perşembe saat 11:09'de
William cutting 17 Nis 2023 #385 Red Dog dedi ki: 1-1 Mihawk ı alır. Genişletmek için tıkla ... Erkan?
Kenshiro 17 Nis 2023 #388 Her an Mihawk'ın yerini alabileceği olasılığını düşünen @Mihawk Gizli İçerik
Mihawk 18 Nis 2023 #390 Kenshiro dedi ki: Her an Mihawk'ın yerini alabileceği olasılığını düşünen @Mihawk Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Shiryu'nun Mihawk'ı yenebileceğini bir an bile düşünmedim.
Kenshiro dedi ki: Her an Mihawk'ın yerini alabileceği olasılığını düşünen @Mihawk Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Shiryu'nun Mihawk'ı yenebileceğini bir an bile düşünmedim.